Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που μας αγχώνει ούτε κάτι που λέμε ότι πρέπει να γίνει» (video)

Δέκα χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της Στράτο Πατσατζή συμπλήρωσε η Ευαγγελία Συριοπούλου. Το ζευγάρι όμως δεν σχεδιάζει να την επισημοποιήσει με παπά και με κουμπάρο – τουλάχιστον, όχι ακόμη. Η καλλονή πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» εμφανίστηκε στο «Happy Day» χθες το πρωί και πέρα από τα επαγγελματικά της μίλησε και για την προσωπική της ζωή, σχολιάζοντας την προοπτική να παντρευτεί τον οικονομολόγο σύντροφό της.

«Ο γάμος δεν είναι κάτι που μας αγχώνει ούτε κάτι που λέμε ότι πρέπει να γίνει. Δεν με αγχώνει καθόλου… Γενικά είμαστε λίγο ροκ ζευγάρι» σημείωσε χαρακτηριστικά η μελαχρινή ηθοποιός, την οποία είδαμε την περσινή σεζόν και στην κινηματογραφική ταινία «Ευτυχία» να υποδύεται την κόρη της Ελληνίδας στιχουργού.

«Ο γάμος είναι ένα ιερό μυστήριο, που το σεβόμαστε και οι δύο πάρα πολύ, το οποίο επιβεβαιώνει κοινωνικά τη σχέση του ζευγαριού. Αν δημιουργηθεί οικογένεια, σίγουρα θα πάει προς αυτή την κατεύθυνση» πρόσθεσε με χαμόγελο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της οικοδέσποινας της εκπομπής του Alpha Σταματίνας Τσιμτσιλή. Παράλληλα η Ευαγγελία Συριοπούλου ανέφερε ότι οι γονείς της βρίσκονται μονίμως στο πλευρό της και είναι πάντα χαρούμενοι με ό,τι κάνει χαρούμενη την ίδια.

https://streamable.com/4g2raz

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα