Η Κάτια Ταραμπάνκο ξεκαθαρίζει ότι είναι ερωτευμένη, αλλά όχι με τον Αποστολάκη (video)

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, κατά το ήμισυ νικήτρια του περσινού «GNTM», η οποία ξεκαθάρισε τα πράγματα σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, διαψεύδοντας φήμες και δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει δεσμό με τον chef Γιάννη Αποστολάκη, με τον οποίο συνεργάζονται φέτος στην εκπομπή του Σκάι «Θαλασσόλυκοι», παίρνοντάς τον μάλιστα από την αγκαλιά της ηθοποιού Ελένης Βαΐτσου.

«Είμαι ερωτευμένη, είμαι σε σχέση, απλά δεν είμαι με τον Γιάννη Αποστολάκη σε σχέση. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Ο σύντροφός μου είναι άλλος. Είναι εκτός χώρου, είναι κάτι φρέσκο, κάτι όμορφο, εντάξει, έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα και μαζί πορευόμαστε» δήλωσε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Κάτια. «Τον Φλεβάρη δεν ήξερα καν τον Γιάννη Αποστολάκη, τον γνώρισα λίγο πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Δεν παίζω κάποιο ρόλο στον χωρισμό του, όπως είχε αναφερθεί, γιατί δεν τον ήξερα τον άνθρωπο καθόλου. Ποτέ δεν ήμουν το τρίτο πρόσωπο» διευκρίνισε αμέσως μετά.

Όσο για το πώς άρχισαν οι φήμες, η Κάτια έδωσε την εξήγησή της: «Στα Κουφονήσια είχα ένα θέμα υγείας, ζαλάδες, δεν μπορούσα να περπατήσω ούτε μέχρι το σκάφος από τη Χώρα που ήμασταν πάνω. Ο Γιάννης αυτό που έκανε ήταν να με κρατάει από το σορτσάκι έτσι όρθια κι εγώ ήμουν πάνω του. Θαρρώ ότι από εκεί ξεκίνησαν να λένε ότι είμαστε σε σχέση. Ουσιαστικά είδαν ένα πτώμα στα χέρια του και θεώρησαν ότι είναι ρομαντικός περίπατος. Ήμουν πολύ χάλια εκείνη τη στιγμή».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=147&v=S_pRQ5e6qok&feature=emb_title

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.