Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Γαμπρός στο πλευρό της Άντζυς Καραγιάννη ντύθηκε ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης

Ντύθηκε γαμπρός ο Θάνος Τζάνης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος παράλληλα με την καλλιτεχνική του δράση ασχολείται πλέον ενεργά και με την ξενοδοχειακή επιχείρηση της οικογένειάς του στην Εύβοια, παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου τη σύντροφό του και γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό Αντζυ Καραγιάννη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε τους λιγοστούς -λόγω πανδημίας- καλεσμένους από τον συγγενικό και φιλικό του κύκλο στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι όπου, λίγο μετά τις 21.00, οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων, με κουμπάρους τον Σπύρο Σακκά με την Καίτη Αδάμη και τον Φώτη Καρδάρα με την Αιμιλία Γεωργοπούλου.

Ο γαμπρός, πολύ κομψός μέσα στο κοστούμι που του έραψε ο Κωνσταντίνος Πρέντζας, περίμενε από νωρίς υπομονετικά τη νύφη, η οποία τον έστησε μόλις ένα τέταρτο, φτάνοντας απαστράπτουσα στην εκκλησία και εισπράττοντας αμέσως ωραία σχόλια, τόσο για το εντυπωσιακό νυφικό του οίκου Kathy Heyndels που επέλεξε όσο και για την υπέροχη εμφάνισή της γενικότερα.

Φανερά συγκινημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου ήταν οι γονείς του Θάνου, Γεώργιος και Θεοδώρα Τζάνη, οι οποίοι δεν σταματούσαν να λένε στους καλεσμένους πόσο πολύ καμαρώνουν για την ευτυχία του γιου τους και πόσο πολύ αγαπούν τη νύφη τους. Όσο για την ώρα που ακούστηκε το «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», η Αντζυ τήρησε το έθιμο και πάτησε το πόδι του γαμπρού, κάνοντας τους παρευρισκομένους να ξεσπάσουν σε γέλια.

Ο Θάνος και η Άντζυ γνωρίστηκαν το 2012 σε ένα event, όπου εκείνη έπαιζε μουσική ως dj. Ο έρωτας μεταξύ τους, ωστόσο, δεν ήρθε τότε. Το… μοιραίο συνέβη έπειτα από χρόνια, όταν ο τραγουδιστής και η ραδιοφωνική παραγωγός συναντήθηκαν και πάλι εντελώς τυχαία στους κόλπους μιας κοινής παρέας φίλων. Χαμηλών τόνων άνθρωποι και οι δύο επέλεξαν να μη δημοσιοποιήσουν αμέσως το ειδύλλιό τους. Με τον καιρό γνωρίστηκαν και οι οικογένειές τους και στην πρώτη επέτειο της σχέσης τους ο τραγουδιστής έκανε στην αγαπημένη του πρόταση να παντρευτούν. Εκείνη είπε το «ναι» και από το βράδυ του Σαββάτου είναι πλέον κυρία Τζάνη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα