Εξομολόγηση της Δήμητρας Λιάνη! «Θα ήθελα ένα παιδάκι από τον Ανδρέα»

Εξομολόγηση ζωής από τη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου. «Θα ήθελα ένα παιδάκι από τον Ανδρέα» δήλωσε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» του Open η χήρα του αείμνηστου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας αρχικά για τις συμβουλές που της έδινε όσο ζούσε, στάθηκε σε μία. «Τον ρώτησα κάποια στιγμή πώς θα έβλεπε την εμπλοκή μου με τα πολιτικά. Και μου είχε πει ότι “εδώ επιβουλεύονται εμένα, το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να σε δεχτεί”. Θα ήθελα να μπορούσα να δώσω περισσότερα στον κόσμο στον τομέα της ανθρωπιάς, της υγείας, της πείνας, της φτώχειας… Θα ήθελα να κάνω πράγματα, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, ενώ, σε ερώτηση που της έγινε αμέσως μετά, αν ο Ανδρέας έρχεται στα όνειρά της, εκείνη υποστήριξε ότι ο αξέχαστος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ αποτελεί το 90% των ονείρων που βλέπει.

«Φαντάσου πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου και είναι κάτι που, και να θέλω, δεν μπορώ να το αποφύγω» σχολίασε. Οσο για το ενδεχόμενο να βρεθεί άλλος άνδρας δίπλα της, που να μπορεί να βάλει… πλάτη για τη Δήμητρα, η ίδια τόνισε πως είναι «βαρύ» πακέτο για κάθε άνδρα.

«Το καταλαβαίνουν αυτό ίσως οι άνδρες και δεν είμαι σε φάση να προσελκύω άνδρες. Δεν πιστεύω ότι θα με αγαπήσει άλλος άνθρωπος όπως με αγάπησε εκείνος. Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι τότε, αλλά ήταν οι συνθήκες πάρα πολύ δύσκολες».

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, μιλώντας κατόπιν για τη σχέση της με τη θρησκεία, δεν έκρυψε πως κοινώνησε στο διάστημα της καραντίνας. «Δεν πιστεύω ότι από το νερό και το κρασί μπορεί να κολλήσει ο ιός» τόνισε, ενώ, όπως ισχυρίστηκε, δεν περνάει εύκολα. «Έχω υποστεί κυνηγητά και από την οικογένεια Παπανδρέου. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη, μου έχουν δημιουργήσει θέματα νομικά, θέματα οικονομικά… Επομένως, όλα αυτά αποτελούν μια δύσκολη ζωή» ανέφερε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ