Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Η περιπέτεια του Γιώργου Μαυρίδη στο Μεξικό! Η κράτηση από τις Αρχές και το αλαλούμ με την απέλαση

Θρίλερ για τον Γιώργο Μαυρίδη στο μακρινό Μεξικό, καθώς το ταξίδι του παρουσιαστή για τις ανάγκες της νέας του ταξιδιωτικής εκπομπής «Into the skin» στο Open αποδείχτηκε ιδιαίτερα επεισοδιακό!

Όλα άρχισαν όταν ο Μαυρίδης και τα τρία μέλη του συνεργείου του πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο επί μεξικανικού εδάφους! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι μεξικανικές Αρχές, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, ζήτησαν από τον παρουσιαστή και τα μέλη του συνεργείου να τους δείξουν τα έγγραφα στα οποία θα αναγραφόταν ο τόπος διαμονής τους στο Μεξικό.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι τα χαρτιά δεν είχαν συμπληρωθεί σωστά και όταν ο Μαυρίδης τούς εξήγησε τον λόγο για τον οποίο βρίσκονται στο Μεξικό, οι αστυνομικοί τού είπαν, έπειτα από έρευνα που έκαναν στα αρχεία τους, ότι δεν έχει αιτηθεί η απαραίτητη άδεια κινηματογράφησης για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής. Από αυτό το σημείο άρχισε και η απίστευτη περιπέτεια για τον «Mister Tattooligan».

Tόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη του συνεργείου κρατούνταν στη διεθνή ζώνη του αεροδρομίου, με τον παρουσιαστή να ενημερώνει ανθρώπους της παραγωγής του καναλιού (οι οποίοι, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», κινητοποιήθηκαν άμεσα), αλλά και τους οικείους του, ανάμεσά τους και τη σύντροφό του, την ψυχολόγο Κρίστη Καθάργια, η οποία διαμένει στη Θεσσαλονίκη. Αμέσως ειδοποιήθηκε και ο επιτετραμμένος της ελληνικής πρεσβείας στην Πόλη του Μεξικού, ο οποίος επικοινώνησε με τις τοπικές Αρχές, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια προκειμένου ο Μαυρίδης να αφεθεί ελεύθερος και να συνεχίσει μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο το ταξίδι του για τις ανάγκες της εκπομπής του στο Open.

Οι Μεξικανοί όμως αποδείχθηκαν ιδιαίτερα σκληροί και έδωσαν εντολή για άμεση απέλαση! Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, ο παρουσιαστής και οι τρεις συνεργάτες του πέρασαν ένα δύσκολο βράδυ στα κρατητήρια του αεροδρομίου. Οι περιπέτειές του όμως δεν είχαν τελειωμό, μια και όταν ήρθε η ώρα να επιβιβαστούν το βράδυ της Δευτέρας σε πτήση της Lufthansa για Φρανκφούρτη και τελικό προορισμό την Ελλάδα, προκλήθηκε μέσα στο αεροπλάνο, όπως ισχυρίζονται οι μεξικανικές Αρχές, νέο επεισόδιο!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μαυρίδης και οι συνεργάτες του να βγουν από το αεροπλάνο με εντολή του πιλότου και να ξαναγυρίσουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου, εκεί όπου είχαν περάσει το προηγούμενο βράδυ! Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, οι σκληροί αστυνομικοί είπαν στον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή και στο συνεργείο πως σε περίπτωση που δεν φύγουν από το Μεξικό οικειοθελώς με την επόμενη πτήση, θα παραμείνουν στα κρατητήρια! Μέχρι την ώρα πάντως που γραφόταν το ρεπορτάζ δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο Μαυρίδης κατάφερε να πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, βάζοντας έτσι τέλος στο θρίλερ, τόσο της δικής του κράτησης όσο και των τριών μελών του τηλεοπτικού συνεργείου!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...