Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του Γιώργου Μαυρίδη στο Μεξικό

Αίσιο τέλος θα έχει, όπως όλα δείχνουν, το θρίλερ της κράτησης του Γιώργου Μαυρίδη και του τηλεοπτικού συνεργείου του από τις μεξικανικές Αρχές, μια και μετά το αλαλούμ με την απέλασή του, ο γνωστός παρουσιαστής αναμενόταν να προσγειωθεί αργά χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Η περιπέτεια του Μαυρίδη άρχισε προχθές όταν βρέθηκε στο μακρινό Μεξικό, για τις ανάγκες της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής του «Into the skin» στο Open! Όλα άρχισαν όταν ο Μαυρίδης και τα τρία μέλη του συνεργείου του πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο επί μεξικανικού εδάφους! Οι Αρχές, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, ζήτησαν από τον παρουσιαστή και τα μέλη του συνεργείου να τους δείξουν τα έγγραφα στα οποία θα αναγραφόταν ο τόπος διαμονής τους. Διαπιστώθηκε ότι τα χαρτιά δεν είχαν συμπληρωθεί σωστά και όταν ο Μαυρίδης τούς εξήγησε τον λόγο για τον οποίο βρίσκονται στο Μεξικό, οι αστυνομικοί τού είπαν ότι δεν έχει αιτηθεί η απαραίτητη άδεια κινηματογράφησης.

Τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη του συνεργείου κρατήθηκαν για ένα βράδυ στη διεθνή ζώνη του αεροδρομίου και άρχισε η διαδικασία απέλασής τους! Όταν μπήκαν στο αεροπλάνο υπήρξε, όπως ισχυρίζονται οι μεξικανικές Αρχές, νέο επεισόδιο με αποτέλεσμα να ξαναγυρίσουν στα κρατητήρια του αεροδρομίου! Τελικά, έπειτα από όλα αυτά, ο Μαυρίδης κατάφερε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα