Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε ότι την κακοποίησε φωτογράφος!

Τη δική της εμπειρία σεξουαλικής εκμετάλλευσης στον επαγγελματικό κύκλο της αποκάλυψε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, το μοντέλο που φημίζεται για τις γυμνές φωτογραφίσεις και εμφανίσεις του.

Η 29χρονη σε άρθρο της στο σάιτ The Cut ισχυρίζεται ότι ο φωτογράφος Τζόναθαν Λέντερ έβαλε τα δάχτυλά του μέσα της ενώ κάθονταν στον καναπέ του τον Μάιο του 2012, όταν είχε συμφωνήσει να κάνει μαζί του στο σπίτι του μια δωρεάν γυμνή φωτογράφιση.

Η καλλονή, περιγράφοντας το περιστατικό, αποκαλύπτει ότι είχε πιει μεγάλη ποσότητα κόκκινου κρασιού πριν από τη φωτογράφιση, ενώ τονίζει ότι ήταν «πολύ πολύ μεθυσμένη» έως το τέλος της βραδιάς. «Κρύωνα, έτρεμα και κουλουριάστηκα κάτω από μια κουβέρτα. Καθόμουν με τον Τζόναθαν στον καναπέ και το σκληρό τζιν του τριβόταν πάνω στα γυμνά πόδια μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Λέντερ, πάντα σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Ραταϊκόφσκι, που ήταν τότε 20 ετών, άρχισε να τη ρωτάει για τα αγόρια της, ενώ εκείνη, χωρίς να το καταλαβαίνει, έτριβε τα πόδια της μεταξύ τους και πάνω στα δικά του για ζεστασιά. Ο φωτογράφος τής είπε ότι του άρεσε «αυτό που έκανε με τα πόδια της». «Τα περισσότερα απ’ όσα ακολούθησαν είναι θολά, εκτός από αυτό που ένιωσα. Δεν θυμάμαι φιλιά, αλλά θυμάμαι τα δάχτυλά του ξαφνικά να είναι μέσα μου. Όλο και πιο σκληρά και σπρώχνοντας, αγγίζοντάς με όπως δεν με είχε αγγίξει κανείς στο παρελθόν και δεν με άγγιξε κανείς έκτοτε» περιγράφει η Ραταϊκόφσκι.

«Μπορούσα να νιώσω το σχήμα της ανατομίας μου με κάθε λεπτομέρεια και πονούσα, πονούσα πολύ. Έφερα το χέρι μου ενστικτωδώς στον καρπό του και τράβηξα τα δάχτυλά του έξω με δύναμη. Δεν είπε κουβέντα. Σηκώθηκε απότομα όρθιος και, ανεβαίνοντας τις σκάλες, εξαφανίστηκε στο σκοτάδι» καταλήγει. Όταν το The Cut επικοινώνησε με τον φωτογράφο για να ακούσει τη δική του άποψη όσον αφορά τα γεγονότα, εκείνος αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι είναι «πολύ αισχρές και παιδαριώδεις για να απαντήσει», ενώ πέρασε στην αντεπίθεση, υπονοώντας ότι οι φωτογραφίσεις της έκτοτε δείχνουν και το ποιόν της.

«Ξέρετε για ποια μιλάμε, έτσι δεν είναι; Είναι το κορίτσι που εμφανίστηκε γυμνό στο περιοδικό “Treats!” και χοροπηδούσε γυμνό στο βιντεοκλίπ του Ρόμπιν Θάικ εκείνη την εποχή. Νομίζετε πως θα πιστέψει κανείς ότι πρόκειται για θύμα;» είπε χαρακτηριστικά.
Σε γραπτή απάντησή του στο DailyMail.com επέμεινε ότι όσα ισχυρίζεται είναι ψευδή, προσθέτοντας πως «νιώθει άσχημα για λογαριασμό της, καθώς βρίσκεται σ’ ένα σημείο της καριέρας της που πρέπει να καταφύγει σε τέτοιες τακτικές για να εξασφαλίσει δημοσιότητα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...