Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

H Ευριδίκη Παπαδοπούλου τα χώνει στην παραγωγή του «My Style Rocks»: «Με εκβιάζανε να πάω εκεί να πάρω το κινητό μου και τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου» (video)

Μετά την αποχώρησή της από το reality μόδας «My Style Rocks», καλεσμένη βρέθηκε η Ευριδίκη Παπαδοπούλου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», και αποκάλυψε τους λόγους που την ώθησαν να τα μαζέψει και να φύγει από το παιχνίδι κακήν κακώς.

Αρχικά μίλησε για τον καρκίνο που την ταλαιπώρησε που ευτυχώς όμως ξεπέρασε:

«Ο καρκίνος, Γρηγόρη μου, είναι μεγάλο σχολείο. Ο καρκίνος, ευτυχώς τον ξεπέρασα, έφυγε από εμένα, αλλά μου δίδαξε πολλά πράγματα. Μου δίδαξε να είμαι καλή με τα αδύναμα και ανυπεράσπιστα όντα, ζώα και ανθρώπους και σκληρή με αυτούς που το αξίζουν. Με μια κίνηση μπορώ να τους καταστρέψω. Αν κάποιος είναι κακός και μου φερθεί άσχημα, με συνοπτικές διαδικασίες τον διακόπτω.»

Αναφορικά με το «My Style Rocks» η ίδια έδωσε τη δική της εκδοχή για το παρασκήνιο που είχε δημιουργηθεί:

«Στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο υπήρχε περισσότερη μόδα. Στον τρίτο και στον τέταρτο πιο πολύ reality. Όταν δηλώνεις συμμετοχή και είσαι μέρος αυτού… σου λένε “Ευρυδίκη μου, ο τηλεθεατής θέλει και το ξεκατίνιασμα”. Δεν ήταν δύσκολο, βέβαια, ό,τι γινόταν το σχολίαζα. Δεν μπορούσα να κλείσω το στόμα μου. Είδα ότι η παραμονή μου και η συμμετοχή μου στο παιχνίδι προκαλούσε διάφορες αντιδράσεις. Υπήρξε διάστημα που γυρίζαμε 12 μέρες σερί, τρία επεισόδια την ημέρα. Όσο και να είσαι έτοιμος να κριθείς και να ξέρεις ότι πας για να κρίνεις, περνάς από διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Όταν ακούς άσχημα σχόλια ή βλέπεις κλίκες, αντιδράς.

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τις συμπαίκτριές μου στο περσινό κύκλο, γιατί ήμουν πολύ ανταγωνιστική και δεν το ζούσα. Τους προκαλούσα εκνευρισμό. Κοιτάω την κάμερα και ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη. Δεν έχω να ζητήσω σε κάποιον άλλον, εκτός από τους 100 ανθρώπους που δούλευαν εκεί. Την καθαρίστρια, τους κομμωτές, τις make up artist. Ξέρουν όλοι ότι είμαι ένα ταπεινό παιδί, δεν απαίτησα κάτι. Συγγνώμη που έφυγα από το παιχνίδι. Πιέστηκα και με έβγαλαν εκτός ορίων. Όχι η κριτική επιτροπή, που τους σέβομαι. Είναι επαγγελματίες, είναι μέσα στην καρδιά μου. Με έκαναν καλύτερη Ευρυδίκη. Είχα πρόβλημα με την παραγωγή»

Ο ΣΚΑΪ είναι ένας σταθμός που εκτιμώ βαθύτατα, δεν έχει μερίδιο ευθύνης. Η ίδια η παραγωγή ήρθε και μου είπε ότι είμαι γεννημένη για την τηλεόραση. Αυτοί οι άνθρωποι με έζησαν και με ήξεραν. Όταν ήρθε η πανδημία, τους πρότεινα και λύσεις. Δεν ήθελα να κοπεί το πρόγραμμα… Αποφάσισα στον τέταρτο κύκλο να μην είμαι τόσο αυστηρή. Πράγματα που ήθελα να τα πω δεν τα έλεγα. Αυτό με έκανε και τέντωσε το σχοινί ήταν ότι σε αυτό τον κύκλο, όπου έλειπε και ο κ. Γαβαλάς, η εκπομπή – λόγια που μου είπε η παραγωγή – την είχα όλη πάνω εγώ. “Αυτή εδώ είναι το My Style Rocks” άκουσα να λέει μια κοπέλα από την τουρκική παραγωγή.

Έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης από πέρσι, ότι δεν έχω στυλ, ότι είμαι τρας, ότι είμαι κιτσαριό. Έχω κάνει υπομονή, γιατί εξυπηρετούσε τη δουλειά μου με τα κοσμήματα. Όταν πήγα στον τέταρτο κύκλο, είδα την ποιότητα των συμπαικτριών μου. Όταν είσαι η τηλεπερσόνα, που προσπαθώ να δημιουργήσω ίντριγκα, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι… Πιστεύω ότι είναι ένα καθαρό reality, πιο σκληρό από το Big Brother και θέλουν να το πλασάρουν ως reality μόδας.

Μια μέρα μου είπαν ότι είμαι πολύ καλή στιλιστικά αλλά είμαι βαρετή. Ένιωσα ότι με προσέβαλλαν ως προσωπικότητα. Την ώρα που εμείς κάνουμε πλάκα, κάποιοι άλλοι “οικονομάνε”. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επιστρέψω στο My Style Rocks. Στα τελευταία επεισόδια, δεν είχα ίντριγκες, ήμουν cool»

Για την επεισοδιακή ημέρα της αποχώρησής της, η ίδια ανέφερε:

«Φεύγοντας και πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο ζητούσα το κινητό μου από τους ανθρώπους της παραγωγής και δεν μου το έδιναν και επίσης μου πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητό μου ξεκινάει με το κουμπί “Start”. Όταν βγήκα στη Βεϊκου, έσβησε το αυτοκίνητο, νέκρωσε το φρένο και το τιμόνι. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό. Πήγα να χτυπήσω έναν διανομέα, ο οποίος προσφέρθηκε να με βοηθήσει και να πάμε στην άκρη το αυτοκίνητο, κάλεσε τη αστυνομία αφού του είπα τι έχει γίνει. Η αστυνομία μου είπε να κάνω καταγγελία για απόπειρα εγκληματικής ενέργειας και για ότι με εκβιάζανε να πάω εκεί να πάρω τα αντικείμενα. Και τους είπα ότι δεν θέλω να κάνω τίποτα τέτοιο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...