Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Γιώργος Mαυρίδης: «Είδα άνθρωπο να αυτοκτονεί μπροστά μου»!

O Γιώργος Mαυρίδης είδε, όπως αποκαλύπτει, ανθρώπους να αυτοκτονούν μπροστά του μέσα στα κελιά τους! Το δικό του «Εξπρές του Μεσονυχτίου» έζησε ο γνωστός παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της κράτησής του στο Μεξικό και, μόλις κατάφερε να πατήσει το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», παρά την κούραση και την ταλαιπωρία που υπέστη από τις μεξικανικές Αρχές, αποκάλυψε τα πάντα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Into the skin» στο Open περιέγραψε τις απάνθρωπες συνθήκες που έζησαν τόσο ο ίδιος όσο και τα άλλα τρία μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του κατά τη διάρκεια της εφιαλτικής παραμονής τους στο Μεξικό!

«Ο προορισμός ήταν να πάμε Μεξικό, να κάνουμε γυρίσματα και να περάσουμε καλά. Προσγειωθήκαμε στο Μεξικό, όπου εκεί έχω έναν φίλο Μεξικανό, που τον γνωρίζω πάνω από 10 χρόνια. Δήλωσα τη διεύθυνσή του, το ονοματεπώνυμό του και τους είπα ότι θα μείνω εκεί. Μάλιστα, το ένα παιδί από την ομάδα μας, από το συνεργείο, έχει συγγενείς στο Μεξικό. Οι μεξικανικές Αρχές δεν δεχόντουσαν ότι εγώ θα μείνω σε έναν φίλο μου και με ρωτούσαν σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνω. Τους εξηγούσα ότι δεν υπάρχει ξενοδοχείο κι ότι θα μείνω σε έναν φίλο μου, κι αυτοί δεν το δεχόντουσαν» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος, σημειωτέον, είχε κάνει, όπως και το συνεργείο, τεστ για κορονοϊό και όλοι τους ήταν αρνητικοί.

«Ξαφνικά μας παίρνουν τα διαβατήριά μας, τα χαρτιά μας και τα κινητά μας» ανέφερε ο παρουσιαστής και συνέχισε τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: «Καταπάτησαν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μας. Οι άνθρωποι είναι τρελοί. Μας πήραν για ώρες σε ένα κρατητήριο, σε ένα κελί, χωρίς τηλέφωνο, φαγητό, νερό, χωρίς επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Δεν μας πήραν καν κατάθεση και δεν μας άφηναν να μιλήσουμε με την πρεσβεία. Μας είχαν κρύψει τρεις μέρες από τον κόσμο. Οι άνθρωποι ξέφυγαν και, όπως μάθαμε, το κάνουν εδώ και έξι μήνες, έναν χρόνο σε όλους τους Ευρωπαίους τουρίστες! Είδαμε ανθρώπους να αυτοκτονούν με ξυραφάκια μέσα στα κελιά τους. Είδαμε απίστευτες καταστάσεις εκεί στα κρατητήρια του Μεξικού».

Αναφορικά με το θρίλερ της απέλασής τους και όσα συνέβησαν ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής ήταν αποκαλυπτικός: «Τρεις μέρες μας έλεγαν ότι θα πάτε στη Φρανκφούρτη. Εμείς είχαμε ένα πρόγραμμα για τα γυρίσματα. Ήταν να πάμε Βραζιλία, μετά στο Μεξικό. Είχαμε χάσει όλα τα λεφτά μας. Είχαμε εισιτήρια να φύγουμε. Θα κάναμε το ταξίδι μας για έναν μήνα. Τους λέμε: “Δεν μας θέλετε στο Μεξικό; Κανένα πρόβλημα, αφήστε μας να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στη Βραζιλία”. “Όχι, θα πάτε Φρανκφούρτη” επέμεναν. Εμείς προσπαθούσαμε επί τρεις μέρες να τους πείσουμε ότι δεν ήρθαμε να γίνουμε μετανάστες ούτε να πάμε Αμερική. Έχουμε πάει Αμερική, είμαστε Ευρωπαίοι πολίτες!» Όσο για το τι συνέβη μέσα στο αεροπλάνο όταν ήταν να επιστρέψουν, ο «Mr Τattoligan» ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικός.

«Καμία φασαρία δεν έγινε μέσα στο αεροπλάνο, όλα αυτά είναι ψέματα. Προσπαθούσαμε επί τρεις μέρες να σετάρουμε το ταξίδι μας και από Φρανκφούρτη να πάμε στους άλλους προορισμούς. Και ξαφνικά μας δίνουν τα εισιτήρια με το έτσι θέλω, χωρίς να μας πουν τίποτε, και βλέπουμε ότι ο τελικός προορισμός μας είναι η Ελλάδα! Τότε αντιδράσαμε! Κάναμε ανταρσία και δεν μπήκαμε στο αεροπλάνο». Πλέον ο παρουσιαστής προσπαθεί να συνέλθει έπειτα από όσα έζησε στο Μεξικό και με τη συνδρομή των ανθρώπων του Open να οργανώσει το επόμενο ταξίδι για τα γυρίσματα της εκπομπής του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...