Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Έγκυος η τραγουδίστρια Μαρία Τσοπέη! Πατέρας του παιδιού ο γνωστός στιχουργός Γιάννης Μαλλιάς

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Μαρία Τσοπέη από τον μετρ των επιτυχιών Γιάννη Μαλλιά.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», ενώ η εκρηκτική Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια στις αρχές του καλοκαιριού προετοιμαζόταν για το δισκογραφικό comeback της με το «Καλύτερα ελεύθερη», σε στίχους του Γιάννη Μαλλιά και μουσική του Πέτρου Ιμβριου (το νέο της σουξέ μόλις κυκλοφόρησε από τη G Music), ο γυναικολόγος της τής ανακοίνωσε πως περιμένει το ωραιότερο δώρο Θεού που δίνεται σε κάθε γυναίκα!

Πατέρας του παιδιού είναι στιχουργός μεγάλων επιτυχιών Γιάννης Μαλλιάς, ο οποίος έχει γράψει το «Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο» του Βασίλη Καρρά, το «Δεν έχεις φύγει» του Νίκου Βέρτη, το «Μακριά από μας» του Νίκου Μακρόπουλου, το «Φύγε κι εσύ» του Πάνου Κιάμου, το «Πού είναι ο Παράδεισος» του Τόλη Βοσκόπουλου και άλλα πολλά τραγούδια!

Να σημειωθεί πως η Τσοπέη και ο Μαλλιάς (που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη ένα από τα πιο γνωστά κομμωτήρια) βρίσκονται σε σχέση εδώ και χρόνια, με το love story τους να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο και να επισφραγίζεται με τον καρπό τους έρωτά τους!

Διανύοντας τους πρώτους τέσσερις μήνες της εγκυμοσύνης της, η Μαρία Τσοπέη (που πετά από ευτυχία στα σύννεφα), ενώ ετοιμαζόταν για νυχτερινές εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα, τα ανέβαλε όλα, ρίχνοντας το βάρος της στον ερχομό του παιδιού της! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαλλιάς έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου τον Ιούλιο, όταν το ζευγάρι ήταν για διακοπές στη Μύκονο, και ο γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση του πρώτου τους παιδιού!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα