Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

Πυρά ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και στην πρεσβεία του Μεξικού στην Αθήνα! «Αν ήμουν στη θέση σας, θα καθόμουν ήρεμα» (video)

Άγριος πόλεμος ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και στην πρεσβεία του Μεξικού στην Αθήνα, αναφορικά με την περιπέτεια του παρουσιαστή της νέας εκπομπής του Open «In to the skin» και όσα συνέβησαν με την κράτησή του αλλά και την απέλασή του από το Μεξικό, πριν από λίγες ημέρες!

Μετά τα όσα ανατριχιαστικά κατήγγειλε ο Μαυρίδης για κελιά και τις σκληρές εικόνες που αντίκρισε στα κρατητήρια, η πρεσβεία του Μεξικού στη χώρα μας πέρασε στην αντεπίθεση και με ανακοίνωσή της επιτίθεται στον δημοφιλή παρουσιαστή. «Όσον αφορά τις δηλώσεις του Ελληνα υπηκόου Γιώργου Μαυρίδη σε διάφορα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού “Benito Juárez”, ότι “συνελήφθη” μαζί με τρεις άλλους Ελληνες υπηκόους, κατόπιν ελέγχου διαβατηρίων και ότι μεταφέρθηκαν σε ένα “κελί” όπου παρέμειναν μέχρι την “απέλασή τους” στις 14 Σεπτεμβρίου, η πρεσβεία του Μεξικού στην Ελλάδα επιθυμεί να εκφράσει τη θέση της και να διευκρινίσει τα ακόλουθα» λένε οι Μεξικανοί και συνεχίζουν: «Το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού “Benito Juárez” δεν διαθέτει κελιά ούτε φυλακή. Αυτό που διαθέτει, όπως και πολλά άλλα διεθνή αεροδρόμια, είναι ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για ταξιδιώτες των οποίων η είσοδός τους στη χώρα δεν εγκρίθηκε. Σε γενικό πλαίσιο, η άρνηση εισόδου στη χώρα διατάσσεται όταν οι ταξιδιώτες δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και ως εκ τούτου παραμένουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέχρι την επιβίβασή τους σε μια διαθέσιμη πτήση για να επιστρέψουν στον τόπο από τον οποίον ταξίδεψαν!»

Ο Μαυρίδης, με το που βγήκε η ανακοίνωση δεν άφησε αναπάντητα όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι της πρεσβείας και επιλέγοντας το Instagram ανέβασε στον λογαριασμό του τη δική του σκληρή απάντηση αναφορικά με την κράτησή του αλλά και των μελών του τηλεοπτικού συνεργείου.

«Θα ήθελα να ενημερώσω την αγαπημένη πρεσβεία του Μεξικού ότι παρότι η χώρα σας δεν είναι πρώτη σε παραγωγή ελαιολάδου, το λάδι ρέει άφθονο και ότι έχω μια φωτογραφία στο κινητό μου από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Θέλω να προσθέσω ότι έχω τα στοιχεία συγκρατουμένων, εεεεε συγγνώμη τουριστών ήθελα να πω, που πέρασαν τις μέρες τους μαζί μας και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις μαρτυρίες τους σε βίντεο για τις ευχάριστες αναμνήσεις που είχαν από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”. Ενα απλό στυλό που δεν βρήκατε στο ψάξιμο και ένα κομμάτι χαρτί υγείας μπορούν να φανούν χρήσιμα στις μέρες μας. Αν ήμουν στη θέση σας, θα καθόμουν ήρεμα και ωραία στο γραφείο μου, απολαμβάνοντας την άνεσή του και δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να ανοίξω πόλεμο με έναν Ευρωπαίο πολίτη, ο οποίος βάσει νόμου μπορεί να κρατηθεί μόνο για 6 ώρες στην “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσά” σας και κρατήθηκε 4 μέρες και κατά παράβαση σωρείας θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου»!

Στη Χρηστίδου

Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του στο Instagram, ο παρουσιαστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελα, Χαμογέλα» στο Open, όπου αποκάλυψε στην παρουσιάστρια και μια φωτογραφία-ντοκουμέντο από τα κρατητήρια, διαψεύδοντας γι’ άλλη μια φορά τους ισχυρισμούς της μεξικανικής πρεσβείας. «Δεν μίλησα σε κανέναν άσχημα! Κάναμε ό,τι μας είπαν. Μας πήγανε σε ένα λευκό δωμάτιο με κρεβάτια, κελί και μέσα ήταν ένας Ρώσος και ένας Κολομβιανός» είπε στο πλατό της εκπομπής ο Μαυρίδης και συνέχισε την αφήγησή του. «Ηταν ένα μπουντρούμι χωρίς παράθυρο. Δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με κανένα για 24 ώρες! Μπήκαμε μπροστά στην πόρτα και τους είπαμε ότι πρέπει κάτι να γίνει. Η μοναδική μας ευκαιρία ήταν να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί. Είπαμε δεν ξανακλείνει η πόρτα αν δεν πάρουμε τηλέφωνο την πρεσβεία ή τη μητέρα του. Επρεπε να κάνουμε κάτι για να μαθευτεί ότι είμαστε εκεί.

Πήραμε τηλέφωνα, ο καθένας από ένα. Εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας γιατί ήμασταν νόμιμοι. Εγώ πήρα τον ταξιδιωτικό μου πράκτορα για να του πω τι συνέβη». Κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί τους ένας δικηγόρος από το προξενείο, ο οποίος του συνέστησε να βάλει ότι θα έμεναν σε ξενοδοχείο ψευδώς. Αργότερα ο δικηγόρος τού είπε ότι θα έπρεπε να είχε πολλά λεφτά μαζί του και ότι δεν έφταναν τα 1.000 ευρώ που είχε ο καθένας. «Από αυτό το κελί, συγγνώμη την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπως λέει η πρεσβεία, πέρασαν πολλοί άνθρωποι» είπε ο Μαυρίδης και συνέχισε: «Από δω και στο εξής όποιος με πει ψεύτη ή παίξει με την ηθική μου θα βγαίνω να μιλάω!»

«Σ’ αγαπάω αλάνι μου»

Μετά την περιπέτεια που έζησε ο Γιώργος Μαυρίδης βρίσκεται στην αγκαλιά των αγαπημένων του ανθρώπων και της συντρόφου του ψυχολόγου Κρίστης Καθάργια, στην οποία έχει κάνει πρόταση γάμου και η οποία τον στηρίζει με κάθε τρόπο!

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram υποστηρίζει πως δεν την άφησαν όταν ο Μαυρίδης ήταν στο Μεξικό να μιλήσει μαζί του ούτε για ένα λεπτό, ενώ εκδήλωσε δημόσια τη μεγάλη αγάπη της στον άντρα της ζωής της! «Για να μπορείς να γελάς δυνατά, αγκαλιά με τους ανθρώπους που αγαπάς» έγραψε η Καθάργια και συνέχισε: «Γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεχνάς πως όταν νιώθεις ότι πέφτεις, εκεί είναι που αντέχεις κι άλλο, λίγο ακόμη! Γι’ αυτό… Σας έχω πει ότι αγαπάω τον άντρα μου περισσότερο απ’ όσο φανταζόμουν; Ε, σας το λέω τώρα! Και το λέω και σ’ εκείνον! Σ’ αγαπάω αλάνι μου, περισσότερο απ’ όσο ξέραμε και οι δύο μέχρι χθες…»

kristi kathargia 119898653 2659705361025624 6543027633340165447 n

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...