Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Αγωνία για τον «θρύλο» Μίμη Στεφανάκο – θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο δεξί πόδι

Δύσκολες ώρες για τον θρυλικό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και πρώην σύζυγο της Μάρθας Καραγιάννη Μίμη Στεφανάκο. Ο πάλαι ποτέ γυναικοκατακτητής και άσος των γηπέδων μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση στο δεξί πόδι.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει σαν παλικάρι το πρόβλημα της υγείας του. «Δεν το βάζω κάτω, θα το προσπαθήσω, παρόλο που έφτασα 84 ετών! Θα το παλέψω και όπου βγει» λέει ο Στεφανάκος αποκλειστικά στην «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα μέσα από το δωμάτιο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών όπου βρίσκεται. «Ο καθηγητής Ιατρικής που με παρακολουθεί, ο κ. Γιώργος Καραχάλιος, μου είπε ότι όλα θα πάνε καλά, αρκεί να έχω υπομονή. Είναι μια δύσκολη εγχείρηση που θέλει χρόνο για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει προκύψει. Ωστόσο εγώ δεν φοβήθηκα τόσα χρόνια που μένω μόνος μου σε ένα απομονωμένο χωριό της Μάνης, θα φοβηθώ την εγχείρηση;» λέει χωρίς να χάνει την αισιοδοξία του!

Ο Μίμης Στεφανάκος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Ελληνες ποδοσφαιριστές και η δημοτικότητά του έφτασε στα όρια του μύθου. Όχι μόνο γιατί έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας παράλληλα προτάσεις στην καριέρα του από την Ιντερ, την Μπαρτσελόνα και τη Φενερμπαχτσέ, αλλά και επειδή, εκτός από τη Μάρθα Καραγιάννη, με την οποία έφτασε έως τα σκαλιά της εκκλησίας, στην αγκαλιά του είχαν πέσει πολλές διάσημες, μεταξύ αυτών και η Μελίνα Μερκούρη. Ο μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του -εκτός γηπέδων- έγινε τον Οκτώβριο του 1960, όταν αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη μεγάλη πρωταγωνίστρια της Φίνος Φιλμ Μάρθα Καραγιάννη. Ωστόσο ο λαμπερός γάμος τους έμελλε να τελειώσει άδοξα έναν χρόνο αργότερα, όταν το ζευγάρι έχασε το παιδί που έφερε στον κόσμο λίγο μετά τη γέννησή του.

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Μίμης Στεφανάκος αποφάσισε να απομονωθεί σε ένα χωριό της Μάνης, εκεί όπου ο πατέρας του είχε έναν μικρό ελαιώνα με ένα σπίτι. Πριν από μερικούς μήνες μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρθηκε λεπτομερώς τόσο στον γάμο του με τη Μάρθα Καραγιάννη και το «λάθος» που έγινε μεταξύ τους με αποτέλεσμα να χωρίσουν όσο και για την απομόνωσή του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά και να γυρίσει σιδερένιος πίσω στο «καταφύγιό» του στη Μάνη.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα