Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

«Ρουκ Ζουκ» με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης» για τον Τηλεμαραθώνιο για τα...

Rouk Zouk × Είμαστε Ένα x Χριστουγεννιάτικος Τηλεμαραθώνιος × Κωνσταντίνου και Ελένης = Μια μεγάλη γιορτή αγάπης για τα παιδιά στον ΑΝΤ1!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη από τον πρώην της Ρούλας Στέφανο Σαρτίνι

Το 1992 ο Ιταλός σκηνοθέτης Στέφανο Σαρτίνι ήρθε στην Ελλάδα και συνεργάστηκε με τη Ρούλα Κορομηλά. Μαζί πήραν πολλά «Μπράβο», όπως ήταν και ο τίτλος του πετυχημένου σόου, και έζησαν έναν μεγάλο έρωτα.

Ο σκηνοθέτης, που δραστηριοποιείται πλέον στη χώρα του, αγαπά την πατρίδα μας και θέλει να επανέλθει στην Ελλάδα, όχι με τη Ρούλα Κορομηλά, αλλά με την Ελένη Μενεγάκη! Ο ίδιος είπε στην εκπομπή του Open «Ελα, χαμογέλα»: «Η Ελένη Μενεγάκη χρειάζεται ένα μεγάλο και διαφορετικό comeback μαζί μου!» και σχολίασε την ελληνική τηλεοπτική αρένα, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής. «Φέτος υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, κάτι που δεν είναι κακό. Είναι πολύ καλό, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι λύση σε μία νέα εκπομπή ν’ αλλάζει μόνο το πρόσωπο. Για μένα το βασικό είναι το φορμάτ της εκπομπής. Στην Ελλάδα τα προγράμματα των καναλιών είναι πολύ καθιστά, από το πρωί έως το βράδυ είναι τα ίδια» τόνισε ο Ιταλός σκηνοθέτης.

Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι δεν του αρέσουν τα ριάλιτι γιατί είναι «trash» και του αρέσουν τα show με ποιότητα. Στο τέλος της συνέντευξης έκρυβε και μια είδηση «βόμβα», καθώς τόνισε ότι σε πιθανή αναβίωση του θρυλικού «Ciao» θα προσέγγιζε την Ελένη Μενεγάκη για την αναβίωσή του. Ο Ιταλός υπογράμμισε: «Πιστεύω είναι καλό που σταμάτησε η Ελένη Μενεγάκη για να κάνει ένα κενό στο κοινό. Τότε ο κόσμος θα τη θέλει πιο πολύ. Χρειάζεται να κάνει ένα μεγάλο, ωραίο, εντελώς διαφορετικό, λαμπερό comeback μαζί μου» δήλωσε ο Σαρτίνι με χαμόγελο όλο νόημα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα