Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Λαμπερή πρεμιέρα για ένατη χρονιά για τα «Χριστούγεννα του Σκρουτζ»

Με κατάμεστο θέατρο και αδιάκοπο χειροκρότημα έγινε για 9η...

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Περήφανος ο Κώστας Μαρτάκης – Θα καμαρώσει τον αδελφό του στο Διαφάνι

Σόι πάει το βασίλειο! Οι Μούσες, προστάτιδες των τεχνών, έχουν αγκαλιάσει για τα καλά τον Κώστα Μαρτάκη αλλά και τον 28χρονο ετεροθαλή αδελφό του Νικόλα Πολιτάκη, καθώς ο ένας διαπρέπει στο τραγούδι και ο άλλος κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.

O τελευταίος, λοιπόν, θα «μετακομίσει» σύντομα στο Διαφάνι, μια και θα υποδυθεί στις «Άγριες μέλισσες» έναν άντρα της Κρατικής Ασφάλειας που στριμώχνει άγρια τον Θωμά Κυπραίο (Γιάννης Στάνκογλου).

Ο αδελφός του Μαρτάκη θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα αποκαλύψει το ένοχο παρελθόν του Κυπραίου και θα τον οδηγήσει στο τραγικό φινάλε του και στην αυτοκτονία. Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν αρχίσει και ο Πολιτάκης εμφανίστηκε στο Διαφάνι με στολή αστυνομικού! Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη τηλεοπτική σειρά στην οποία παίρνει μέρος και ο Κώστας Μαρτάκης, ανυπομονεί να τον καμαρώσει στη σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Σε παλιότερες δηλώσεις του ο τραγουδιστής είχε αναφέρει πόσο πολύ πρόσεχε τον Νικόλα όταν ήταν μικρός. Και τώρα όμως, που καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του σε επαγγελματικό επίπεδο, εξακολουθούν να είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους όπως και με την αδελφή τους, την Τίνα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα