Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η Παναγιώταρου στη νέα «φωλίτσα» της μετά το… διάλειμμα στον γάμο με τον Γιαννόπουλο

Περνάει και μόνη της καλά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Παρ’ όλα αυτά κάτι ψάχνει… Αυτό φάνηκε τουλάχιστον στην πρόσφατη -ομολογουμένως αινιγματική- ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μετά την είδηση περί… διαλείμματος στον γάμο της με τον γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» δημοσίευσε μια φωτογραφία από το καινούργιο σπίτι όπου μετακόμισε, φεύγοντας από την εστία του συζύγου της.

Στο «κλικ» τη βλέπουμε να ποζάρει σε διάφορα σημεία του σαλονιού με διαφορετικά outfits, αφού το στιλ της… οφείλει να «τα σπάει» ακόμη και στις δύσκολες στιγμές του χωρισμού ή μάλλον του διαλείμματος, όπως έχουν χαρακτηρίσει τόσο η ίδια όσο και ο Αριστομένης το status στην προσωπική τους ζωή αυτή την περίοδο.

«Δεν ψάχνω για κάτι ή για κάποιον… Ψάχνω για μένα» σχολίασε στη λεζάντα του post η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως βρίσκεται προς αναζήτηση των «θέλω» της, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω.

Όπως έχουν ισχυριστεί σε δηλώσεις τους το μοντέλο και ο πλαστικός χειρουργός, παραμένουν αγαπημένοι και έχουν καθημερινή επικοινωνία. Απλώς, βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο και περιμένουν να δουν πώς θα επιδράσει στη σχέση τους η απόφασή τους να μείνουν για λίγο καιρό χώρια.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα