Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η πρώην παίκτρια του «The voice» Άντρη Λάγιου καταγγέλλει σεξουαλικές παρενοχλήσεις! Γιατί «πυροβολεί» τον Σάκη Ρουβά

Ανήθικες σεξουαλικές προτάσεις στον χώρο της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας και κριτές talent shows «φαντάσματα». Αυτά καταγγέλλει μέσω της «Espresso» παίκτρια του «The Voice», που πήγε στο show για να διεκδικήσει το όνειρό της!

Η Άντρη Λάγιου, μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στη metal μουσική σκηνή στη χώρα μας, έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice», καταφέρνοντας να ξεχωρίσει και να φτάσει μέχρι τα τελικά. Μιλώντας στην «Espresso» και τον Βαγγέλη Καράληκαταγγέλλει τις ανήθικες σεξουαλικές προτάσεις που δέχεται από ανθρώπους που λύνουν και δένουν στη μουσική βιομηχανία, ενώ δεν διστάζει να εκτοξεύσει τα «βέλη της» κατά του «The Voice» και του πρώην coach της, Σάκη Ρουβά, δηλώνοντας ότι πρόκειται για ένα «ψεύτικο» show.

«Υπάρχει ρατσισμός, ζήλια και πάνω απ’ όλα συμφέρον. Πώς θα βγάλει ο άλλος από εσένα χωρίς να σου προσφέρει κάτι. Υπάρχει φαλλοκρατισμός και σεξουαλική παρενόχληση. Σου δίνουν την εντύπωση ότι αν δεν συνευρεθείς μαζί τους, δεν θα υπάρξει ευκαιρία. Μας βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας. Δεν τις βλέπουν επαγγελματικά τις γυναίκες σε κανέναν χώρο θεωρώ. Με έχουν ακυρώσει από festival γι’ αυτόν τον λόγο» αναφέρει χαρακτηριστικά για όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια της μουσικής βιομηχανίας και πίσω από τα φώτα!

Η όμορφη τραγουδίστρια, που πριν από τρία χρόνια συμμετείχε στο «The Voice» καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τα τελικά, τα χώνει άγρια και για το μουσικό talent show, σημειώνοντας ότι άλλα έβλεπαν οι τηλεθεατές στις οθόνες τους και άλλη ήταν η πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες: «Μου άρεσε ως εμπειρία, όμως και δεν θεωρώ ότι ανταμείφθηκα όπως έπρεπε. Παρ’ όλα αυτά, είμαι στα best blinds worldwide και με προσέγγισαν πολλοί, όπως Glenn Hughes (Deep Purple), Jeff Loomis (Arch Enemy), Billy Sheehan (MR Big), ήταν αρκετά μεγάλη τιμή για μένα. Ενιωσα όμως αδικημένη από τον Ρουβά, γιατί ξέρω τι είμαι και τι μπορώ να κάνω, ίσως ήθελε να περάσει κάποιον δικό του άνθρωπο. Ποιος ξέρει… Όλο αυτό είναι λίγο ψεύτικο, ούτε μια κουβέντα δεν ανταλλάξαμε.

Οι κριτές εμφανίζονται μόνο τη μέρα των γυρισμάτων για μισή ώρα και μετά… φεύγουν» λέει χωρίς φόβο! Αναφορικά με την πορεία της στη μουσική και το τραγούδι λέει: «Η rock και metal μουσική ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι στις φλέβες μου, έχω ασχοληθεί και με άλλα είδη σαφώς όπως r n b, soul, funk, latin, και έχω έναν απ’ τους πρώτους δίσκους reggaeton στην Ελλάδα από το 2007. Πλέον έχω τη δική μου πορεία σε ένα δικό μου είδος blues metal, που συνδυάζει όλο το φάσμα του rock. Είναι δύσκολο να κάνεις αυτό το είδος μουσικής στην Ελλάδα, διότι είναι σαν να ουρλιάζεις χωρίς να σε ακούνε, όπως στον ύπνο σου. Η Ελλάδα έχει τρομερή μειοψηφία σε ροκ κόσμο, γι’ αυτό και γνωστοί καλλιτέχνες το σκέφτονται πάντα πολύ να έρθουν για συναυλίες. Αν θέλετε τη γνώμη μου, η παιδεία παίζει ρόλο. Εδώ πλέον θέλουν να βγάλουν και τη μουσική από τα σχολεία μας!» δηλώνει.

Οι συνεργασίες της εντυπωσιάζουν, καθώς έχει συνεργαστεί με μέλος του συγκροτήματος Manowar, με τον παραγωγό των Black Sabbath και Judas Priest και πολλούς ακόμη, ενώ έχει κυκλοφορήσει και το νέο της τραγούδι: «Το official video “Mistress of the Night” θα βγει μέσα στον επόμενο μήνα, με δική μου παραγωγή και τον σκηνοθέτη μου Alex Rummler. Mπορεί να το βρει κάποιος στο κανάλι μου The Harps-Andry Lagiou στο Youtube» λέει, κλείνοντας την εξομολόγησή της!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...