Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες»: Ο διευθυντής των φυλακών κάνει δύσκολη τη ζωή της Ελένης!

Καταιγιστικές εξελίξεις και νέα πρόσωπα συνθέτουν το παζλ των επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες». Λίγες ημέρες μετά τις απανωτές τραγωδίες που συνέβησαν, το Διαφάνι δεν προλαβαίνει να μετρήσει τις πληγές του.

Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) προσπαθεί να κουμαντάρει την περιουσία των Σεβαστών, αλλά τα βρίσκει σκούρα και κάποιες αποφάσεις του τον φέρνουν σε σύγκρουση με τη Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου) και τον Κωνσταντή (Γ. Κουκουράκης). Ο Δούκας (Λ. Κακούρης) χρησιμοποιεί τους δύο συμμάχους που του έχουν απομείνει, τον Κωνσταντή και τον Μελέτη (Γ. Γεροντιδάκης), προκειμένου τα πράγματα να γίνουν με τον δικό του τρόπο και όχι του Νικηφόρου.

Η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) μένει, πλέον, στην Αθήνα στο σπίτι του Ανέστη (Π. Μιχαηλίδης), ενός παλιού φίλου του πατέρα της, αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ο Νικηφόρος κάνει μια πρόταση στον Λάμπρο (Δ. Γκοτσόπουλος), που θα φέρει νέες αναταραχές στους Σεβαστούς.

Η Ελένη (Μ. Κίτσου) βγαίνει από την απομόνωση και έχει επιτέλους το πρώτο της επισκεπτήριο. Όμως, ο διευθυντής των φυλακών Μάνος Βόσκαρης (Β. Μπισμπίκης) συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα καταλάβει, με τον πιο εφιαλτικό τρόπο, τι θέλει επιτέλους από εκείνη.

Ο Νικηφόρος ζητάει από τον Λάμπρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχει κι αυτός στον συνεταιρισμό, με όλη την περιουσία των Σεβαστών. Η Ελένη υπομένει σιωπηλά τα βασανιστήρια του Βόσκαρη, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τις ενοχές της για τα τελευταία τραγικά γεγονότα.

Στην Αθήνα, η Δρόσω γνωρίζει τον Τάκη (Α. Πανταζάρας), έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά. Η Βιολέτα (Θ. Παπαθωμά) επισκέπτεται τον Μιλτιάδη (Γ. Γάλλος) στην κλινική και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάστασή του. Κι ενώ οι δύο σύμμαχοι του Δούκα στήνουν την πρώτη παγίδα στον Νικηφόρο, ο Δούκας στήνει τη δική του παγίδα στη Μυρσίνη.

Ο Νικηφόρος παλεύει να αντιμετωπίσει την απεργία των εργατών. Σε αυτή του την προσπάθεια τον βοηθούν η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) και η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη). Ο Λάμπρος αρνείται να δεχτεί τον Νικηφόρο στον συνεταιρισμό, σεβόμενος την απόφαση των υπόλοιπων μελών. Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Δούκας ζήτησε να τη δει και, παρά τον φόβο της, είναι αποφασισμένη να πάει για να του εξηγήσει.

Ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος) παλεύει με τις τύψεις του και η Βιολέτα απελπίζεται με την κατάσταση του Μιλτιάδη που χειροτερεύει. Η Δρόσω δείχνει ενδιαφέρον για την πρόταση συνεργασίας του Τάκη να γίνει τραγουδίστρια, παρότι ο κύριος Ανέστης την αποτρέπει από μια τέτοια εργασία.

Ο Δούκας αποφασίζει να μην ακολουθήσει το σχέδιό του στη συνάντησή του με τη Μυρσίνη και όλα θα πάρουν απρόβλεπτη τροπή. Ο Νικηφόρος καταφέρνει να πείσει τους αγρότες να παρευρεθεί σε μια συνέλευσή τους, με σκοπό να μπει κι εκείνος στον συνεταιρισμό, αλλά ο Λάμπρος θα βάλει εμπόδια στα σχέδιά του.

Στο μεταξύ, η κατάσταση στη φυλακή γίνεται ολοένα και πιο ανυπόφορη και η Ελένη πείθει τις άλλες κρατούμενες να ξεκινήσουν απεργία πείνας, ενώ η Μυρσίνη θα δεχθεί μια επίσκεψη από έναν μυστηριώδη άντρα, που έχει κοινούς σκοπούς μ’ εκείνη. Η απεργία πείνας στη φυλακή συνεχίζεται και οι κρατούμενες, με εκπρόσωπο την Ελένη, μεταφέρουν τα αιτήματά τους στον Βόσκαρη, ο οποίος δείχνει ένα άλλο πρόσωπο που ανησυχεί την Ελένη.

Η Βιολέτα, καταρρακωμένη από την κατάσταση του Μιλτιάδη, ο οποίος μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική όπου θα εκτίσει και την ποινή του, μαθαίνει με τον πιο άσχημο τρόπο για τη φυγή του Παναγιώτη στην Αμερική. Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, τον οποίο βγάζει από την κεφαλή των επιχειρήσεών του και την αναθέτει στον Κωνσταντή.

Η Δρόσω περνάει μ’ επιτυχία την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια. Όμως, ο κόσμος της νύχτας, και μάλιστα στην Τρούμπα, δεν είναι αυτός που φαντάζεται και το βάζει στα πόδια. Η Ελένη οδηγείται στο σπίτι του Βόσκαρη για να το καθαρίσει και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη μ’ έναν γνώριμο εφιάλτη. Τη δύναμη ενός άντρα που θέλει να της κάνει κακό…

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...