Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Η Μaro Wilde μιλά για τη σκοτεινή πλευρά της Νέας Υόρκης: «Έμαθα πως σχεδόν όλοι προσπαθούν να σε αγοράσουν»

Σεξουαλικές παρενοχλήσεις και πρόταση γάμου από γυναίκα! Καθηγήτρια υποκριτικής που έφυγε από την Ελλάδα για να κυνηγήσει το αμερικανικό όνειρο αποκαλύπτει στην «Espresso» και στον Βαγγέλη Καράλη όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τα λαμπερά φώτα της Νέας Υόρκης!

Οι περιπέτειες της Ελληνίδας που το τελευταίο διάστημα έχει ταράξει τα νερά στο YouΤube, διασκευάζοντας γνωστά ξένα pop τραγούδια στα ελληνικά, με στίχους που, όπως λέει η ίδια, περνούν τα δικά της μηνύματα στην κοινωνία, έχουν ροζ αποχρώσεις.

Η Μaro Wilde (με αυτό το ψευδώνυμο συστήθηκε στο κοινό) είναι μια έντονη προσωπικότητα (εκτός από ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής, είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας), που δεν μασά τα λόγια της, ειδικά μετά την ενασχόλησή της και με το τραγούδι. Το πρώτο άσμα της, μαζί με την Elvina, «Το θέλω, το παίρνω» έγινε viral, ενώ συνεχίζει solo πορεία, βγάζοντας ακόμα δύο τραγούδια, το «Τοξικός κορονοϊός» και «Γκομενιάρης».

Φ2 70648120 953541738317889 4383351817371648000 n

Μιλώντας στην «Espresso», εξηγεί ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι ως θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, θέλοντας να περάσει τα δικά της μηνύματα: «Σκοπός μου είναι να μεταδώσω ένα ισχυρό φεμινιστικό μήνυμα, αφού, δυστυχώς, ακόμα και εν έτει 2020 η κοινωνία μας είναι βαθιά πατριαρχικά δομημένη, από όποια πλευρά και αν την πιάσουμε. Ούσα μια γυναίκα που έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης πάμπολλες φορές, έχω να πω πως τέτοια περιστατικά πρέπει να καταγγέλλονται αμέσως και πως σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η κοπέλα γι’ αυτό που της συμβαίνει».

Όταν αποφάσισε να φύγει για τη Νέα Υόρκη, τα… είδε όλα! «Έμαθα πως σχεδόν όλοι προσπαθούν να σε αγοράσουν – εξαγοράσουν, ιδίως όταν είσαι μικρή, όμορφη και αθώα. Γνώρισα αγνά άτομα, με τα οποία βγήκα δύο τρία ραντεβού και στο τέταρτο έρχονταν με μονόπετρο και μου έκαναν πρόταση γάμου, ζητώντας μου να μείνω για πάντα εκεί, δίχως καν να έχουν κάνει κίνηση να με φιλήσουν. Γνώρισα όμως και άτομα που μου έδιναν χρήματα για να κάνω κάτι μαζί τους. Μιλάμε για μεγάλα ποσά, ενώ προσπαθούσαν να με δελεάσουν και με ακριβά δώρα. Η μητέρα μου ήξερε τα πάντα, αλλά γνώριζε πως δεν θα υπέκυπτα σε ανήθικες προτάσεις»!

Εκεί, στην αμερικανική μεγαλούπολη, δέχτηκε πρόταση γάμου και από μια γυναίκα! «Την είχα γνωρίσει εκεί και κάναμε πολλή παρέα. Έψαχνε τρόπο να με βοηθήσει να μείνω μόνιμα και μου είπε πως θα με παντρευτεί, για να πάρω την πράσινη κάρτα μου. Μου άρεσε πολύ η ιδέα! “Επιτέλους”, είπα, “ένα άτομο που θα με βοηθούσε ανιδιοτελώς, δίχως έρωτες και ιστορίες”. Τη μέρα που θα γυρνούσα πίσω στην Ελλάδα μού αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένη μαζί μου και πως θα με παντρευόταν μήπως και με έκανε να την ερωτευτώ και εγώ στην πορεία! Τίποτε από αυτά όμως δεν πρόλαβε να ευδοκιμήσει τελικά» αποκαλύπτει.

Τα μηνύματα που περνάει και το «πέσιμο» στους τράπερ

Πώς όμως αντιδρά η ίδια σε όσους χαρακτηρίζουν τα τραγούδια της κιτς; «Ολα τα τραγούδια μου έχουν κάτι από τον χαρακτήρα μου, γι’ αυτό έχουν έντονη δόση χιούμορ, ειρωνείας και σαρκασμού» λέει και συνεχίζει: «Η τέχνη που κάνω μιλά για καίρια θέματα, που θα έπρεπε να απασχολούν τη νεολαία. Θλίβομαι όμως που η πλειονότητα δεν μπορεί να αντιληφθεί τα μηνύματα που περνάω. Στέκονται απλώς στο περιτύλιγμα, στην εμφάνισή μου, στο τι φοράω, δίχως να μπορούν να δουν κάτι που τους προσφέρω στο πιάτο: την ουσία. Η μουσική έχει πια εκπέσει και, φυσικά, όλοι εκθειάζουν έναν τράπερ που μιλάει για τις γυναίκες σαν να είναι αναλώσιμα πλαστικά ποτήρια για χρήση, αλλά κράζουν παράλληλα εμένα, που καταδικάζω τέτοιου είδους φαινόμενα. Ευτυχώς, οι άνθρωποι που εκτιμάω και θεωρώ πως βρίσκονται σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο (όχι απαραίτητα μορφωτικό) εγκρίνουν και στηρίζουν κάθε επιλογή μου και αυτό με κάνει τρισευτυχισμένη» εξομολογείται.

Φ4 thumbnail 4

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...