Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος διέψευσε τις φήμες για την όμορφη μελαχρινή που φωτογραφήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Όχι, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος δεν έχει προχωρήσει σε καινούργια σχέση μετά την απομάκρυνση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τη συζυγική τους εστία.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός ξεκαθάρισε το… ομιχλώδες τοπίο στην προσωπική του ζωή, διαψεύδοντας τις φήμες που έκαναν τον γύρο της κοσμικής Αθήνας, μετά την εμφάνισή του σε κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό μιας μελαχρινής αιθέριας ύπαρξης ονόματι Κατερίνα.

Ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όταν βγήκαν οι δυο τους, πηγαίνοντας μάλιστα στο ίδιο μαγαζί, όπου βρισκόταν και η Αλεξάνδρα με τις φίλες της. Στα stories που διοχετεύθηκαν στο Instagram από τη βραδιά, τόσο ο Αριστομένης όσο και η εκρηκτική ξανθιά πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» φαίνονταν να περνούν υπέροχα με τις ξεχωριστές παρέες του.

Αποτέλεσμα; Το κουτσομπολιό που κυκλοφόρησε ήταν ότι εκείνος βρήκε νέα σύντροφο και η Αλεξάνδρα είναι ok με αυτό, αφού ο πρώην της τής έστειλε και λουλούδια, στο κέντρο όπου διασκέδαζαν οι δυο τους! Τι ισχύει απ’ όλα αυτά; Σύμφωνα με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, τίποτα απολύτως! Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, δεν είναι νέα σχέση του αυτή που του «χρέωσαν», αλλά πελάτισσα και φίλη του, η οποία έχει και δεσμό!

«Πελάτισσά μου»

«Γενικά εμένα δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά, προσπαθώ να το αποφύγω όσο μπορώ. Τώρα, εντάξει, είμαι σε δύσκολη θέση. Δεν θέλω να σπιλώνω άλλα άτομα και άλλες προσωπικότητες. Με την κοπέλα για την οποία ακούστηκε, την Κατερίνα, είμαστε φίλοι τόσα χρόνια, είναι και πελάτισσά μου και εκτός αυτού, το κορίτσι έχει και σχέση. Αυτά τα δημοσιεύματα είναι ψευδή και δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο γίνονται όλα αυτά. Όλη η παρέα εκεί είμαστε φίλοι, πελάτες και συνεργάτες» ανέφερε ο πλαστικός χειρουργός.

Όσο για τα λουλούδια που, όπως ακούστηκε, έστειλε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την οποία βρίσκονται -όπως έχουν δηλώσει και οι δύο- σε γαμήλιο… διάλειμμα, ο Αριστομένης διευκρίνισε: «Μιλήσαμε με την Αλεξάνδρα και αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχουν λουλούδια, δεν έχω ανάγκη να πετάξω λουλούδια, δεν υπάρχει κανένας λόγος…».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα