Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος διέψευσε τις φήμες για την όμορφη μελαχρινή που φωτογραφήθηκε στη Θεσσαλονίκη

Όχι, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος δεν έχει προχωρήσει σε καινούργια σχέση μετά την απομάκρυνση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τη συζυγική τους εστία.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός ξεκαθάρισε το… ομιχλώδες τοπίο στην προσωπική του ζωή, διαψεύδοντας τις φήμες που έκαναν τον γύρο της κοσμικής Αθήνας, μετά την εμφάνισή του σε κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό μιας μελαχρινής αιθέριας ύπαρξης ονόματι Κατερίνα.

Ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όταν βγήκαν οι δυο τους, πηγαίνοντας μάλιστα στο ίδιο μαγαζί, όπου βρισκόταν και η Αλεξάνδρα με τις φίλες της. Στα stories που διοχετεύθηκαν στο Instagram από τη βραδιά, τόσο ο Αριστομένης όσο και η εκρηκτική ξανθιά πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» φαίνονταν να περνούν υπέροχα με τις ξεχωριστές παρέες του.

Αποτέλεσμα; Το κουτσομπολιό που κυκλοφόρησε ήταν ότι εκείνος βρήκε νέα σύντροφο και η Αλεξάνδρα είναι ok με αυτό, αφού ο πρώην της τής έστειλε και λουλούδια, στο κέντρο όπου διασκέδαζαν οι δυο τους! Τι ισχύει απ’ όλα αυτά; Σύμφωνα με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, τίποτα απολύτως! Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, δεν είναι νέα σχέση του αυτή που του «χρέωσαν», αλλά πελάτισσα και φίλη του, η οποία έχει και δεσμό!

«Πελάτισσά μου»

«Γενικά εμένα δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά, προσπαθώ να το αποφύγω όσο μπορώ. Τώρα, εντάξει, είμαι σε δύσκολη θέση. Δεν θέλω να σπιλώνω άλλα άτομα και άλλες προσωπικότητες. Με την κοπέλα για την οποία ακούστηκε, την Κατερίνα, είμαστε φίλοι τόσα χρόνια, είναι και πελάτισσά μου και εκτός αυτού, το κορίτσι έχει και σχέση. Αυτά τα δημοσιεύματα είναι ψευδή και δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο γίνονται όλα αυτά. Όλη η παρέα εκεί είμαστε φίλοι, πελάτες και συνεργάτες» ανέφερε ο πλαστικός χειρουργός.

Όσο για τα λουλούδια που, όπως ακούστηκε, έστειλε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την οποία βρίσκονται -όπως έχουν δηλώσει και οι δύο- σε γαμήλιο… διάλειμμα, ο Αριστομένης διευκρίνισε: «Μιλήσαμε με την Αλεξάνδρα και αυτό είναι όλο. Δεν υπάρχουν λουλούδια, δεν έχω ανάγκη να πετάξω λουλούδια, δεν υπάρχει κανένας λόγος…».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα