Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Χάος στην απονομή των Κορφιάτικων βραβείων 2020 – Η απουσία της «Λενιώς», η αποχώρηση του Μπισμπίκη και η εμφάνιση του Βασίλη Σαλέα

Ο κακός χαμός στα Κορφιάτικα Βραβεία 2020, με τα έπαθλα να αλλάζουν χέρια, ηθοποιούς να αποχωρούν και τις «Άγριες Μέλισσες» να… πρωταγωνιστούν άθελά τους σε ευτράπελα εκτός Διαφανίου!

Και το κερασάκι στην τούρτα των… παρατράγουδων, παρά την αγαθή πρόθεση που είχε ο Βασίλης Σαλέας να διασκεδάσει τους παρευρισκομένους με το κλαρίνο του; Ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, που κάνει λόγο για «αδικίες» κατά την τελετή των βραβείων, που έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Μία απουσία, λοιπόν, και μία αποχώρηση φαίνεται ότι ήταν οι αφορμές για να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε εν μέσω της πανδημίας και των μέτρων προφύλαξης από τον Covid-19!

Οι πρωταγωνιστές από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» Μαρία Κίτσου και Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν, χωρίς να ευθύνονται, στο επίκεντρο της βραδιάς. Όχι για τις εξαιρετικές ερμηνείες τους στη σειρά του ΑΝΤ1, που καθηλώνει για δεύτερη σεζόν εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά για όσα συνέβησαν στο Δημοτικό Θέατρο!

Όλα άρχισαν όταν ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία της εκδήλωσης, αυτό που φέρει το όνομα «Ζωή Λάσκαρη», θα πήγαινε στα χέρια της Μαρίας Κίτσου. Ωστόσο η τηλεοπτική Λενιώ, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν μπορούσε να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση. Ο διοργανωτής των Κορφιάτικων Βραβείων, ενός θεσμού που τιμά και βραβεύει ανθρώπους του πολιτισμού, Δημήτρης Μουζακίτης προκάλεσε αλαλούμ αναφορικά με το τι θα γίνει με το βραβείο της Κίτσου. Υστερα από αυτό έγινε ένας μικρός χαμός!

Ο συμπρωταγωνιστής της Κίτσου στις «Άγριες Μέλισσες» Βασίλης Μπισμπίκης, που εκείνη την ώρα ήταν παρών και θα παραλάμβανε το επόμενο βραβείο, αποχώρησε! Προφανώς και η κίνηση του εξαιρετικού ηθοποιού ήταν μια έμπρακτη αντίδραση σε όσα συνέβαιναν! Οι διοργανωτές προσπάθησαν να τα… μπαλώσουν, λέγοντας πως ο ηθοποιός είχε ένα πρόβλημα στο σπίτι με τη γυναίκα του και ζήτησε να επισπευστεί η απονομή, και πως δεν γνώριζε τους κανονισμούς μετά το αλαλούμ με το βραβείο της Κίτσου, όμως μάλλον δεν κατάφεραν να πείσουν.

Οι διοργανωτές θέλησαν να διευθετήσουν το ζήτημα, όμως ήταν ήδη αργά, μια και μάταια αναζητούσαν τον Μπισμπίκη, ο οποίος, οργισμένος (και δικαιολογημένα με αυτό που έγινε με την Κίτσου), είχε αποχωρήσει! Και μέσα σε όλα αυτά ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, βλέποντας όσα συνέβαιναν, φώναζε υπερασπιζόμενος τη Μαρία Κίτσου: «Είναι απαράδεκτο. Δώστε το και στην Κίτσου». Έτσι, το βραβείο της παρέλαβε εκ μέρους της ο Μάνος Καρατζογιάννης. Ήταν όλοι τους μια «ωραία ατμόσφαιρα», που έλεγε και ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος…

Μπιμπίλας στην «Espresso»: Πράγματι, έγινε ένα αλαλούμ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην «Espresso» για το αλαλούμ που προκλήθηκε. «Τα Κορφιάτικα Βραβεία είναι ένας θεσμός που υπάρχει εδώ και 40 χρόνια. Το πρώτο βραβείο, που ήταν στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη, θα το έπαιρνε η Μαρία Κίτσου. Η Κίτσου είχε στείλει μήνυμα, απ’ ό,τι είπε ο κύριος Μουζακίτης, ότι θα είναι εκεί, αλλά για κάποιον λόγο δεν ήταν, με τον τελευταίο να το διαπιστώνει τελευταία στιγμή. Γι’ αυτό και είπε ότι αποσύρει το βραβείο. Δεν είπε ότι το δίνει αλλού, αλλά ότι το αποσύρει. Με το που το είπε, βλέπω τον Βασίλη Μπισμπίκη να φεύγει χωρίς να λέει τίποτε ο άνθρωπος, απλώς έφυγε. Τα επόμενα βραβεία ήταν της Διδασκάλου και του Γάλλου, με τον Λεωνίδα Κακούρη να λέει ότι θα τα παραλάβει εκείνος για λογαριασμό τους, μια και οι δύο συνάδελφοι ήταν σε γύρισμα. Σηκώθηκα εγώ και φώναξα να δοθεί και της Κίτσου και να το παραλάβει άλλος, γιατί ήταν άδικο οι άλλοι που λείπουν να το παίρνουν και η Κίτσου να μην το πάρει, όπερ και εγένετο! Πράγματι, έγινε ένα αλαλούμ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα