Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Ο Νίκος Αλιάγας μίλησε για τα δύσκολα χρόνια πριν αγγίξει την επαγγελματική κορυφή

«Ζούσα σε 6 τ.μ. χωρίς καν νερό…»

Είναι από τους Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό, ενώ όπου σταθεί και όπου βρεθεί δείχνει σε όλους ότι παραμένει ένας φλογερός Έλληνας της ξενιτιάς που δεν ξεχνά τον τόπο του και τις ρίζες του.

Ο Παριζιάνος Νίκος Αλιάγας επέστρεψε για λίγο στα πάτρια εδάφη, πάτησε ξανά το χώμα της ιδιαίτερης πατρίδας του, το Μεσολόγγι, και εξομολογήθηκε στην Ινα Ταράντου και μπροστά στις κάμερες της εκπομπής «Η ζωή αλλιώς» τις δύσκολες στιγμές στην πορεία του προς την καταξίωση. Ο δημοφιλής παρουσιαστής με τη μεγάλη καριέρα στη γαλλική τηλεόραση σε μια σπάνια εξομολόγηση ψυχής γύρισε τον χρόνο και αποκάλυψε πράγματα και καταστάσεις που βίωσε και δεν ήξερε κανείς!
«Ως παιδί δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να πιστέψει ότι με αφορούν όλα αυτά. Εγώ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου σε έναν καθρέφτη μπροστά να θέλω να γίνω Φρανκ Σινάτρα ή ένας Γάλλος παρουσιαστής της εποχής, σταρ. Δεν με αφορούσε» εξήγησε.
«Δούλευα νύχτες ατελείωτες και τη μέρα σπούδαζα. Ζούσα σε μια σοφίτα 6 τ.μ., δεν είχα ούτε νερό. Δεν αισθανόμουν όμως φτωχός ούτε μίζερος. Ενώ μου έλειψαν πράγματα από τη ζωή, δεν είχα κόμπλεξ με αυτό. Θεωρούσα ότι ήταν μια δοκιμασία, ένα πέρασμα» εξομολογήθηκε on camera.

Μετανάστες

«Μεγάλωσα με γονείς μετανάστες, που έφυγαν από αυτά τα μέρη όταν ήταν νέοι, και ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφα στην Ελλάδα. Κληρονόμησα το όνειρο της μητέρας μου, που δεν ήταν δικό μου, διότι εγώ γεννήθηκα στη Γαλλία. Θυμάμαι τον πατέρα μου να λέει: “Θα έρθεις εδώ, θα ανοίξεις φροντιστήρια, θα πηγαίνεις διακοπές, θα έχεις και τη θάλασσα”. Του είπα κάποια στιγμή “πατέρα, δεν θέλω να κάνω αυτό το πράγμα, θέλω να γίνω δημοσιογράφος” και μου απάντησε: “Τι είναι αυτό; Θα πουλάς εφημερίδες;” Ο πατέρας μου κατάφερε μετά τη σύνταξη να έρχεται πιο συχνά στην Ελλάδα. Δυστυχώς μετά είχε προβλήματα υγείας. Ήρθε τελευταία φορά πριν από τρία χρόνια. Μετά είχε επιπλοκές στην υγεία του. Ξεψύχησε στο Ρίο. Ήταν σημαντικό όμως για την οικογένειά μας να πεθάνει στον τόπο του. Είναι σημαντικό να γυρίσεις στην αρχή της ύπαρξής σου. Μπορεί να γυρίσεις τον κόσμο, να ζήσεις πράγματα μοναδικά, αλλά θα γυρίσεις σε αυτά τα πετραδάκια που λένε το όνομά σου. Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα του θανάτου. Δεν είναι κάτι που με φοβίζει. Θα ζήσουμε όσο πρέπει για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας» τόνισε ο Νίκος Αλιάγας για τη δική του σχέση όσο και της οικογένειάς του με τη Ελλάδα και τον τόπο καταγωγής του, το Μεσολόγγι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...