Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε για τρίτη φορά πατέρας

Ήρθε και άλλη «γκέισα»

Τρίτη φορά μπαμπάς έγινε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Η σύζυγος του Ελληνογιαπωνέζου σεφ, Δέσποινα, έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων ένα χαριτωμένο κοριτσάκι και τόσο η ίδια όσο και η μικρούλα χαίρουν άκρας υγείας.

Το ευτυχές γεγονός επιβεβαίωσε ο κριτής του «MasterChef» μιλώντας χθες το πρωί στη «Φωλιά των Κου Κου», στο Star, το κανάλι στο οποίο ανήκει και ο ίδιος. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ήταν στο πλευρό της γυναίκας του μέσα στην αίθουσα τοκετού, βιώνοντας από κοντά το θαύμα της γέννησης της κορούλας τους.

«Επιτρέπεται ένας συνοδός, λόγω μέτρων» ξεκαθάρισε αρχικά. «Ήμουν μέσα στον τοκετό και αυτό θα το θυμάμαι καλά. Η μικρή είναι καλά, είναι ένα μικρό μωρό σε σύγκριση και με τα δύο πρώτα: Γεννήθηκε 2.510 γρ. Ο Κένζι ήταν 3.800 γρ. Η Αριάνα ήταν 3.300 γρ. Είχαμε ένα άγχος με το βάρος του, όμως πήγαν όλα καλά» συνέχισε ο γνωστός σεφ.

Όσο το σε ποιον μοιάζει το νέο μέλος της οικογένειας, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε πως η μικρή είναι σαν την πρωτότοκη κόρη τους, την 5χρονη Αριάνα Τσιχίρο, πλην όμως με τα χρώματα του 2,5 ετών γιου τους Κένζι. Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, η Αριάνα είχε ζητήσει το αδελφάκι της να είναι κοριτσάκι και χάρηκε που η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα. Να τους ζήσει!

Δείτε το βίντεο:

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα