Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Ο Alpha θέλει να κρατήσει τη Μελέτη, αλλά με… «ψαλίδι»

Συζητήσεις για να επιστρέψει η παρουσιάστρια στη βραδινή εκπομπή «Μεσάνυχτα»

Ο Alpha θέλει ακόμη την Ελεονώρα στην αγκαλιά του, αν αναθεωρήσει τις οικονομικές απολαβές της! Διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων, λοιπόν, ανάμεσα στον Alpha και στη Μελέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής παρουσιάστρια συζητά με τη διοίκηση του Alpha την παραμονή της στον σταθμό, μετά την αποχώρησή της από την πρωινή ζώνη του καναλιού και την ολοκλήρωση της εκπομπής της «Ώρα για Μελέτη».

Έγκυρες πηγές τόνισαν στην «Espresso» ότι οι δυο πλευρές εξετάζουν την αναθεώρηση του συμβολαίου της συνεργασίας τους και συγκεκριμένα την οικονομική αναπροσαρμογή του στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν, αφού πλέον η Μελέτη δεν θα παρουσιάζει δύο εκπομπές, όπως εκείνη επιθυμεί, αλλά μία και αυτή εβδομαδιαία.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών -πέραν των οικονομικών, που είναι και η βασική διαφορά τους- αφορούν, όπως ήδη έχει γράψει η «Espresso», την επιστροφή της παρουσιάστριας στη νυχτερινή ζώνη του καναλιού με τη late night παραγωγή «Μεσάνυχτα». Με αυτήν την οπτική και μόνο δεν αποκλείεται να βρεθεί φόρμουλα για τη Μελέτη και να παραμείνει στο κανάλι, εφόσον όμως οι δυο πλευρές συμφωνήσουν στο ύψος των περικοπών.

Από την άλλη μεριά, ο Νίκος Μάνεσης παραμένει, παρόλο τον ντόρο και τη σύγκρουση με την Ελεονώρα, αλώβητος στον Alpha, με την εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Πάντως, φήμες θέλουν λόγω της επιτυχίας του να βολιδοσκοπείται -παρότι δεν είναι περίοδος μετεγγραφών στην τηλεόραση- από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Η πρόταση λέγεται ότι είναι ανοιχτή από το Open, όπου εργάζεται με επιτυχία και η σύζυγός του Φαίη Μαυραγάνη. Ο Νίκος Μάνεσης, που δεν είναι πολύ της… μετακίνησης στην τηλεοπτική του καριέρα, είχε μια σημαντική μετεγγραφή, όταν είχε πάει από τον ΑΝΤ1 στον Alpha.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα