Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Celebrities στον «κλοιό» της νέας καραντίνας

Η ειρωνεία της Θεωνά, το σκυλάκι της Σπηλιωτοπούλου και το δείπνο της Δούκισσας.

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις των celebrities στο άκουσμα της ανακοίνωσης για πανεθνικό lockdown. «Ναι. Απαγόρευση κυκλοφορίας. Ναι. Ο Παττακός. Τι; Ποιος; Ο Κορονοϊός; Άλλος δικτάτορας αυτός;» έγραψε η Τζένη Θεωνά, ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», που εκτυλίσσεται τα χρόνια της δικτατορίας στην Ελλάδα, μαζί με την τηλεοπτική αδελφή της, κατά κόσμον Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στο μεταξύ η σέξι μετεωρολόγος της ΕΡΤ Πάττυ Σπηλιωτοπούλου φαίνεται ότι ετοιμάζεται για ατελείωτες βόλτες με το σκυλάκι της. Απόδειξη; Η selfie που μοιράστηκε με τους followers της, στην οποία φορούν και οι δυο μάσκα. «Αν είχε μιλιά το καημένο…» σχολίασε με χιούμορ.

Η Δούκισσα Νομικού, τέλος, λίγο πριν από το lockdown απόλαυσε ένα τελευταίο (μέχρι την… απελευθέρωση!) δείπνο με τους γονείς της, Νίκο και Ούρσουλα Νομικού.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα