Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Γεωργούλης εναντίον Σπαλιάρα για μια οντισιόν σε μεξικανική σειρά του «Netflix»

Έσταξε… δηλητήριο

Ότι ο Αλέξης Γεωργούλης έχει πάρει μέρος σε δημοφιλείς ξένες παραγωγές, όπως το σίριαλ «The Durrells», είναι γεγονός. Και ο Γιάννης Σπαλιάρας όμως έκανε πρόσφατα ένα δυνατό διεθνές βήμα, συμμετέχοντας σε μια μεξικανική σειρά του Netflix. Εκεί ενσάρκωσε έναν ρόλο, για τον οποίο -όπως ισχυρίστηκε- πέρασε από οντισιόν και ο Αλέξης Γεωργούλης.

Μόνο που ο ισχυρισμός του δεν άρεσε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν δίστασε να του απαντήσει μέσω Instagram, χαρακτηρίζοντας «δεύτερη» την εν λόγω τηλεοπτική σειρά.

Όλα άρχισαν από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Xιούστον, το λύσαμε», όπου ήταν καλεσμένος ο Σπαλιάρας και μίλησε για τον νέο του ρόλο στο σίριαλ του Netflix «El Señor De Los Cielos». «Ήταν μια μαγευτική εμπειρία τα γυρίσματα στο Μεξικό. Έμεινα έναν μήνα. Μετά είχαμε και κάποια γυρίσματα στη Μύκονο. Η δράση μεταφέρεται στη χώρα μας. Έχουμε και κάποιες σκηνές σε αρχαιολογικούς χώρους στη χώρα μας. Είναι ένα πολύ αγαπημένο σίριαλ στην Αμερική και είναι μια ωραία προβολή για τη χώρα μας» ανέφερε ο Spal, απαριθμώντας στη συνέχεια τα γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz που διεκδίκησαν τον ρόλο που κέρδισε τελικά εκείνος. «Είναι πολύ γνωστά τα ονόματα.»

Το casting

Ο Σάκης Ρουβάς, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Χρανιώτης και άλλοι. Πέρασαν από casting πολλοί. Με επέλεξαν γιατί ήμουν πιο κοντά σε αυτό που ήθελαν» επεσήμανε.

Ωστόσο, αυτή η επισήμανση φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος παρακολουθούσε την εν λόγω εκπομπή και έσπευσε να απαντήσει στον Γιάννη Σπαλιάρα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. «Εμένα τουλάχιστον μου είχαν δώσει τον ρόλο χωρίς audition, αλλά τον απέρριψα γιατί ήταν δεύτερη η παραγωγή. Η εταιρία μεγάλη, η σειρά δεύτερη» σχολίασε. Αουτς!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα