Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Το κόνσεπτ εκπομπής που «γεννήθηκε» στο «Ενώπιος ενωπίω» με καλεσμένο τον Λαζόπουλο

«Μάνατζερ» ο Νίκος Χατζηνικολάου!

  • Από τη
    Μαρία Ανδρέου

Η «Εspresso» πληροφορήθηκε αποκλειστικά όσα ειπώθηκαν στα διαλείμματα της εκπομπής «Ενώπιος ενωπίω» στον ΑΝΤ1, το βράδυ της Δευτέρας, με καλεσμένο τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής (η οποία εκτοξεύτηκε στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης στο 15,8%, ξεπερνώντας το «Big Brother» που άγγιξε το 15,6%), βλέποντας ένα βίντεο από τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» και τον Λάκη ως Ντίμη κομμωτή, πέταξε στον αέρα μια πρόταση για ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρεις Λάκη, το κομμωτήριο είναι από μόνο του μια εκπομπή» και μετά την ατάκα του έπεσαν διαφημίσεις.

πατ
Ο Λάκης Λαζόπουλος με τη Μαρίνα Πατούλη όταν εκείνη είχε εμφανιστεί ως γκεστ στους «Δέκα μικρούς Μήτσους»

Τι ειπώθηκε όμως την ώρα που έπαιζαν οι διαφημίσεις ανάμεσα σε Χατζηνικολάου – Λαζόπουλο σας το αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso»! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής δημιουργός, μετά την παρότρυνση του παρουσιαστή να κάνει το… κομμωτήριο μια live τηλεοπτική εκπομπή, είχε φτιάξει ήδη στο μυαλό του το κόνσεπτ!

«Κούρεμα»

Έτσι εκμυστηρεύτηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι θα μπορούσε να πηγαίνει σε σπίτια διάσημων ή και απλών ανθρώπων, να κουρεύει, να χτενίζει και να σχολιάζει μαζί με τους «πελάτες» του τους πάντες και τα πάντα! Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του με την ιδέα και του είπε πως αυτό μπορεί να γίνει και σε στούντιο με κόσμο όταν περάσει η πανδημία! Μάλιστα, ο «mister ANT1 news» ζήτησε και αυτός από τον Λάκη ένα σατιρικό… κουρεματάκι, αφού πρώτα ο τελευταίος θα έχει εξασκηθεί στο ψαλίδι! Το σίγουρο είναι ότι ο Χατζηνκολάου βάζει πάντα ιδέες στον Λαζόπουλο. Δεν είναι τυχαίο που ήταν εκείνος ο οποίος σε μια τηλεοπτική βραδιά ευρωεκλογών τού είχε ζητήσει να σατιρίσει τα πολιτικά τεκταινόμενα κάνοντας έναν από τους «Μήτσους» του, με τον Λάκη να εμφανίζεται ως γύφτος και να δίνει ρεσιτάλ! Εκείνη τη βραδιά είχε γεννηθεί το «Αλ τσαντίρι νιουζ». Στο προχθεσινό όμως «Ενώπιος ενωπίω» δεν γεννήθηκαν μόνο τηλεοπτικές ιδέες, αλλά ειπώθηκαν και πολλά, ακόμη και περί πολιτικής!

ΣΥΡΙΖΑ και μνημόνια

Όταν ο Χατζηνικολάου ρώτησε ευθέως τον ταλαντούχο δημιουργό πόσο ΣΥΡΙΖΑ είναι, απάντησε ότι ανήκει στον προοδευτικό χώρο. Μάλιστα, ο οικοδεσπότης τού είπε ότι τον προτιμά να κάνει σάτιρα από το να αναλύει στην τηλεόραση οικονομικούς πίνακες, με τον Λαζόπουλο να απαντά ότι την περίοδο των Μνημονίων δεν μπορούσε να παίζει τον χαζοχαρούμενο! «Είχαμε μπει όλοι σ’ ένα μαύρο τούνελ, δεν γινόταν να σχολιάζω τους αγρούς όταν έβλεπα και εγώ το τούνελ» επισήμανε, τονίζοντας ότι «η σάτιρα δεν οφείλει να είναι αντικειμενική». Ο δημοφιλής καλεσμένος πρόσθεσε: «Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. ΣΥΡΙΖΑ δεν ήμουν ποτέ. Πάντα ήμουν στον προοδευτικό χώρο όμως. Ήμουν στην ΚΝΕ στο πανεπιστήμιο. Την περίοδο των Μνημονίων σατίριζα και δημοσιογράφους που είχαν γίνει μέρος της υποστήριξης του συστήματος των Μνημονίων. Έπρεπε να πω ότι τα νούμερα που σας έλεγαν δεν ήταν έτσι. Η σάτιρα δεν μπορούσε να κάνει τον μ@@κα! Δεν μπορούσα να μιλάω για lifestyle. Δεν γινόταν. Το καταλάβαινα ότι αυτό θα φέρει σύγκρουση, αλλά εγώ δεν θα γινόμουν ένας περιφερόμενος βλαξ που λέει ανοησίες για να περάσει η ώρα». Όσο για τον εφιάλτη της πανδημίας; Ο σπουδαίος καλλιτέχνης τόνισε ότι «η ζωή πλέον έχει πάρει μετάθεση»…

Τα δάκρυα για τις δύο γυναίκες της ζωής του

Η εκπομπή όμως είχε και συγκινητικές στιγμές. Ειδικά όταν ο Λαζόπουλος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε δακρυσμένος για τις δύο μεγάλες απώλειες στη ζωή του, τον χαμό της μητέρας του Ριρίκας και της συζύγου του, της γλυκύτατης Τασούλας.

«Έχω τρόπους να μιλάω κι ας φεύγουν οι άνθρωποι, αλλά μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Δηλαδή η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει. Οπότε ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις κάποιες πηγές για να παίρνεις κι εσύ κάτι ή για να δίνεις, αυτό δεν υπάρχει. Η περιπέτεια της Τασούλας κράτησε τρία χρόνια, και με το να ακούς και διάφορα. Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και λες περνάω αυτό, δώστε μου αυτό. Από την αρχή το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα. Το βιβλίο για τη μάχη της Τασούλας δεν ξέρω πώς το έγραψα. Έφυγε το μολύβι κι ήθελε μόνο του να γράφει. Δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν σαν να έλεγα πίσω από το οχυρό που έκανα εγώ τον πόλεμο, κάποιοι με περίμεναν και με στηρίζουν» ανέφερε και πρόσθεσε: «Από την αρχή αυτό που είχαμε συζητήσει με την κόρη μου, τη Μαριέλλη, είναι ότι εγώ είμαι στρατιώτης, είμαι στον πόλεμο αλλά αν σκοτωθώ σκοτώθηκα. Εγώ αποφασίζω αν θα είμαι εκτεθειμένος, δεν ήθελα ποτέ να εκθέτω τους δικούς μου σε κίνδυνο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...