Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Του δόθηκε στο φουλ! Η ερωτική εξομολόγηση της Καζαριάν στον σύντροφό της

Φλογερός έρωτας για την Ειρήνη Καζαριάν και τον σύντροφό της Ιωσήφ Ψωμά, οι οποίοι είναι μέσα στα μέλια!

Μπορεί η πρώτη νικήτρια στο «GNTM» του Star να μη μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, ωστόσο από μόνη της έκανε γνωστό πριν από λίγο καιρό το ειδύλλιό της με τον Κύπριο personal trainer, γράφοντας στα social media πως είναι «τα πάντα της».

Τούτη τη φορά ωστόσο το μοντέλο δεν υπήρξε τόσο λακωνικό. Απεναντίας, προχώρησε σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της με αφορμή τα γενέθλιά του. Και σε αυτή την εξομολόγηση τα είπε όλα: από το τι αγαπάει επάνω του μέχρι τα pancakes που έφτιαξαν παρέα!

«Ερωτά μου, χρόνια σου πολλά. Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή για πολλά πολλά ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό σου, την έντασή σου, το πάθος σου για τη ζωή» γράφει η Ειρήνη δίπλα στις κοινές φωτογραφίες τους που ανέβασε στο Instagram.

Τα pancakes… αγάπης

Και συνεχίζει: «Αγαπάω τον τρόπο που με κάνεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιάξεις σήμερα pancakes για πρωινό και καταλήξαμε να γελάμε γιατί βγήκε αποτυχία, αλλά να μη μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντάς τα. Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες και θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω. Χρόνια πολλά και πάλι! Νιώθω πολύ τυχερή που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στη ζωή μου. Η αγάπη σου, Ειρήνη».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα