Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Του δόθηκε στο φουλ! Η ερωτική εξομολόγηση της Καζαριάν στον σύντροφό της

Φλογερός έρωτας για την Ειρήνη Καζαριάν και τον σύντροφό της Ιωσήφ Ψωμά, οι οποίοι είναι μέσα στα μέλια!

Μπορεί η πρώτη νικήτρια στο «GNTM» του Star να μη μας έχει συνηθίσει σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, ωστόσο από μόνη της έκανε γνωστό πριν από λίγο καιρό το ειδύλλιό της με τον Κύπριο personal trainer, γράφοντας στα social media πως είναι «τα πάντα της».

Τούτη τη φορά ωστόσο το μοντέλο δεν υπήρξε τόσο λακωνικό. Απεναντίας, προχώρησε σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της με αφορμή τα γενέθλιά του. Και σε αυτή την εξομολόγηση τα είπε όλα: από το τι αγαπάει επάνω του μέχρι τα pancakes που έφτιαξαν παρέα!

«Ερωτά μου, χρόνια σου πολλά. Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή για πολλά πολλά ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό σου, την έντασή σου, το πάθος σου για τη ζωή» γράφει η Ειρήνη δίπλα στις κοινές φωτογραφίες τους που ανέβασε στο Instagram.

Τα pancakes… αγάπης

Και συνεχίζει: «Αγαπάω τον τρόπο που με κάνεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιάξεις σήμερα pancakes για πρωινό και καταλήξαμε να γελάμε γιατί βγήκε αποτυχία, αλλά να μη μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντάς τα. Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες και θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω. Χρόνια πολλά και πάλι! Νιώθω πολύ τυχερή που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στη ζωή μου. Η αγάπη σου, Ειρήνη».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.

Τουρίστρια «έλουσε» την Πόπη Μαλλιωτάκη: «Έλεος! Δεν νιώθει κιόλας. Με ξεπερνάει όλο αυτό»

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων...

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Φαντάρος ο γιος των Μενεγάκη – Λάτσιου: Η selfie του πρώην ζευγαριού με τον Άγγελο Λάτσιο

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τη στρατιωτική του θητεία.



Μποζουκια Αθηνα