Ο Αρναούτογλου «έσταξε… μέλι» για τη σύντροφό του Νάνσυ Αντωνίου: «Μου έχει αλλάξει τη ζωή»!

Όσοι γνωρίζουν καλά τον έρωτα που ζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πιστεύουν ότι σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή και την οικογένειά του έκανε ο δημοφιλής παρουσιαστής, ο οποίος μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Σε μια μοναδική εξομολόγησή του στη «Real News» ο «Mr The 2Night Show» αναφέρθηκε τόσο στη σχέση του με τον γιο του Αναστάση όσο και στην αγαπημένη του Νάνσυ Αντωνίου, με την οποία, πέρα από το ότι μοιράζεται μαζί της και τη ζωή του, έχει και επαγγελματικά… πάρε δώσε, μια και η σύντροφός του είναι και αρχισυντάκτρια του «σύντροφος» και συνεργάτριά του στο ραδιόφωνο.

Αναφορικά με την επιτυχία της βραδινής εκπομπής του στον ΑΝΤ1 ο «Αρνι» είπε χαρακτηριστικά: «Σ’ αυτήν την επιτυχία μεγάλο ρόλο παίζει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η Νάνσυ Αντωνίου. Είναι ένας άνθρωπος που κάνει απίστευτη δουλειά και την κατατάσσω μέσα στις δύο τρεις καλύτερες αρχισυντάκτριες της Ελλάδας – και μιλώ αμιγώς επαγγελματικά. Ο Μανώλης Σκοπελίτης, ο άνθρωπος που κλείνει τους καλεσμένους, που και αυτός είναι τοπ στην ειδικότητά του, παίζει επίσης σημαντικό ρόλο! Δεν μου αρέσει ποτέ να μιλώ για τα προσωπικά μου, ωστόσο η Νάνσυ άλλαξε προς το καλό πολύ τη ζωή μου» εξομολογήθηκε! Όσο για το κεφάλαιο Αναστάσης, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να περιγράψω κάτι για τη σχέση μας. Σκοπός είναι να την περιγράψει αυτός, όταν και αν ποτέ αποφασίσει να μιλήσει για τον πατέρα του. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι περήφανος που είναι γιος μου και ότι ο Αναστάσης μου ζει πάντα μέσα στην ψυχή μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...