Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη ξεσπά για την τηλεοπτική μόδα των ριάλιτι της εποχής!

Καταιγιστική Βαλέρια Κουρούπη για τα ριάλιτι! «Στα ριάλιτι σόου ανθεί η χαζομάρα»

Η γνωστή ηθοποιός (η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε!») μίλησε στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» και πήρε φόρα απέναντι στην τηλεοπτική μόδα της εποχής!

120370899 3310091599081126 8084699220043302670 n1

«Απορώ πώς τα περισσότερα κανάλια ταΐζουν τον κόσμο τόση χαζομάρα. Στα ριάλιτι ανθεί η χαζομάρα. Τα πιο ταπεινά ένστικτα. Γιατί δεν δίνουν καλύτερες παραγωγές στο κοινό; Το “Νησί” δεν το είδαν οι τηλεθεατές; Τις “Άγριες μέλισσες” δεν τις βλέπουν; Ο κόσμος βλέπει τις σειρές που έχουν ποιότητα και όραμα. Γιατί επενδύουν χρήματα σε βλακείες; Δεν μπορούν να είναι όλα οικονομικό κέρδος» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ενώ ξεσπάθωσε και για όσα τραβάνε οι καλλιτέχνες αναφορικά με τα μέτρα που έπληξαν θεατρικές σκηνές.

Ο πολιτισμός

«Ξέρουμε τι μας περιμένει. Ανεργία, φτώχεια. Οι αντοχές μας, οι ανοχές μας έχουν εξαντληθεί. Ο πολιτισμός και οι άνθρωποι του πολιτισμού και της τέχνης έχουμε αδικηθεί κατάφορα, δεν νιώθουμε πλέον καμία ασφάλεια. Τα πρώτα που έκλεισαν ήταν τα θέατρα και τώρα πάλι και σε αυτήν την καραντίνα ήταν τα πρώτα που έβαλαν ξανά λουκέτο» είπε η Βαλέρια Κουρούπη και συνέχισε: «Έχω θυμώσει πάρα πολύ με όλα αυτά. Ξέρετε ότι έδωσαν στους καλλιτέχνες ένα επίδομα 530 ευρώ από τον Ιούνιο και έχουν περάσει έξι μήνες και δεν έχουν πάρει οι ηθοποιοί καμία άλλη οικονομική βοήθεια; Αυτή είναι μεγάλη περιφρόνηση για τους καλλιτέχνες, απαξίωση, υποτίμηση, χλευασμός. Ένα μπούλινγκ, για να χρησιμοποιήσω και τη νέα μοντέρνα ορολογία… Οι καλλιτέχνες είμαστε φυλακισμένοι! Τα θέατρα είναι κλειστά. Μισθός δεν τρέχει. Όσοι έχουμε δουλειά στην τηλεόραση νιώθουμε ευλογημένοι. Εγώ ξέρω καλλιτέχνες που τρέφονται από συσσίτια. Αυτή είναι η Ελλάδα του πολιτισμού ή Ευρώπη του πολιτισμού;».

123139241 3724815854217328 7316511711872410127 n

Ανασφάλεια

Η ηθοποιός, μάλιστα, έκανε λόγο και για εκδικητική συμπεριφορά απέναντι στους καλλιτέχνες. «Το θέατρο δεν έχει παρουσιάσει ούτε ένα κρούσμα. Γιατί αυτή η εκδικητική συμπεριφορά; Οι καλλιτέχνες νιώθουμε τόση μεγάλη οικονομική ανασφάλεια, όπως οι ηλικιωμένοι άνθρωποι που τρέμουν για την υγεία τους και δικαίως με τον κορονοϊό. Τα συναισθήματα που κυριαρχούν σε όλους τους γνωστούς μου είναι ο τρόμος. Μιλάω με ηλικιωμένους ανθρώπους από 70 χρόνων και πάνω και τρέμουν μην τους απαγορεύσουν εντελώς να βγαίνουν από το σπίτι τους. Είναι ζωή αυτή;» είπε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη-ποταμό στο περιοδικό «Enjoy».

«Γιατί άνοιξαν τα σύνορα για τους τουρίστες το καλοκαίρι;»

Η ηθοποιός, όμως, δεν μάσησε τα λόγια της και για όσα συμβαίνουν στην καραντίνα!  «Τα νέα παιδιά, τα 18χρονα, που βράζει το αίμα τους, πρέπει να τρώνε σίδερα με αυτόν τον εγκλεισμό. Είναι νέοι και δεν μπορούν να χαρούν τη ζωή, τους φίλους, τα πάρτι, τον αθλητισμό, το σχολείο, τον έρωτα. Έχουν χάσει την αισιοδοξία τους. Έχω έναν 16χρονο γιο, τόσο ψύχραιμο, καλό παιδί, πολύ ώριμο για την ηλικία του, που ανησυχεί όμως για τις σπουδές του. Αυτός μου δίνει πιο πολλή δύναμη από ό,τι εγώ, όταν σκέφτομαι οικονομικά αν θα τα καταφέρουμε εγώ, ο πατέρας του, η χώρα μας» είπε η πρωταγωνίστρια της τηλεόρασης και του θεάτρου και συνέχισε: «Πραγματικά, γιατί κλειστήκαμε την προηγούμενη άνοιξη στα σπίτια μας για δύο μήνες αν δεν πρόλαβε η Πολιτεία να φτιάξει νέες ΜΕΘ, αν δεν κατάφερε να προσλάβει και άλλους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό; Γιατί οι πολιτικοί μας άνοιξαν τα σύνορα το καλοκαίρι; Πού είναι η σοβαρότητα; Μας θεωρούν χαζούς; Έγιναν λάθη. Δεν φταίνε μόνο οι νέοι στις πλατείες για τον κορονοϊο. Αλλά για τους πολιτικούς που έχουμε και μας κυβερνούν φταίμε και εμείς που τους ψηφίζουμε».

Ευτυχώς συνεχίζουμε γυρίσματα στο «Παρουσιάστε!»

Εκτός, όμως, από όσα συμβαίνουν γύρω μας με την πανδημία, η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε και για τα επαγγελματικά της.

ee1b263a 7503 43fc b0e6 890798c29919
Με τον Μανώλη Μαυροματάκη σε στιγμιότυπο από το σίριαλ «Παρουσιάστε!»

«Πήρα μεγάλη χαρά που αποφάσισε η Πολιτεία να αφήσει τα τηλεοπτικά κανάλια να συνεχίσουν τα γυρίσματα των τηλεοπτικών σειρών. Τα γυρίσματα, όπως μας είπαν, στη σειρά “Παρουσιάστε!” θα συνεχιστούν κανονικά και κάνουμε συχνά τεστ. Η ηρωίδα μου μού δίνει μεγάλη χαρά. Με το που διάβασα τον ρόλο μου, τη Γλυκερία, τη συμπάθησα αμέσως. Ο Γιάννης Μπέζος μού έδωσε ένα εξαιρετικό κείμενο. Η Γλυκερία συνεχώς εξελίσσεται ως άνθρωπος. Είναι η μάνα του λόχου, αλλά και του τζόγου, καθώς της αρέσει να παίζει στο κομπιούτερ τυχερά παιχνίδια. Αν και βρίσκεται στον Στρατό ως γραμματέας του Σκορδά, τον οποίο αγαπάει ως άνθρωπο και τον φροντίζει για να μην τον εκθέτουν οι φαντάροι του, η καρδιά της σκιρτάει για τον Γούλα, τον αντίζηλό του. Έχει πολλή πλάκα, γιατί στο σίριαλ είμαι ερωτευμένη… με τον θείο μου, τον Γιάννη Μπέζο. Ο Γιάννης Μπέζος και η θεία μου, η Ναταλία Τσαλίκη, με έχουν βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου, αλλά τίποτα δεν μου έχει χαριστεί. Έχω ρίξει πολλή δουλειά» εξομολογήθηκε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...