Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Η Ναταλία Γερμανού μιλάει για τον νέο της σύντροφο και τις σχέσεις της με νεότερους άντρες (video)

«Direct» τα είπε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή του Χατζή στον Alpha για την νέα της σχέση αλλά και για τους έρωτες και τις σχέσεις της με νεότερους άντρες. Η παρουσιάστρια έβαλε όμως τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με το γεγονός ότι έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα νέα αγόρια!

«Κανείς δεν ασχολήθηκε με τις σχέσεις που είχα με συνομήλικους ή μεγαλύτερούς μου» είπε η Ναταλία όταν η τηλεοπτική συζήτηση πήγε στα προσωπικά της. «Έχει τύχει στις δέκα σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου οι μισές να είναι με νεαρότερους άντρες, οι άλλες μισές ήταν με συνομήλικους και μεγαλύτερους. Αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό, γιατί δεν είχε πλάκα να πουν ότι αυτός είναι μεγαλύτερός της» εξομολογήθηκε με… παράπονο η παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας ότι αυτή την περίοδο είναι σε σχέση με κάποιον ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση και την εγχώρια showbiz. Και πρόσθεσε: «Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Ο σύντροφός μου προσπαθεί να μαγειρέψει. Είναι εκτός χώρου». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τον Τάκη Χατζή τι επάγγελμα κάνει ο αγαπημένος της, εκείνη απάντησε χιουμοριστικά: «Είναι υδραυλικός σε πετρελαιοφόρο! Άσχετο».

Όπως και να έχει όμως, κάποιες από τις σχέσεις που είχε η Γερμανού είδαν το φως της δημοσιότητας όχι μόνο επειδή επρόκειτο για αρσενικά που ήταν από τη showbiz αλλά και για το γεγονός ότι ήταν μικρότερα από εκείνη ηλικιακά! Για παράδειγμα, το θυελλώδες love story της με τον Μάνο Ιωάννου, το οποίο άρχισε ως ένας έρωτας του καλοκαιριού και κατέληξε να γίνει σοβαρή σχέση μερικών χειμώνων!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα






Μποζουκια Αθηνα