Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Συγκλονιστικά τα επεισόδια της άλλης εβδομάδας στις «Άγριες μέλισσες»! «Φτου ξελευτερία» για τη Λενιώ!

Λευτεριά στη Λενιώ! Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επόμενη εβδομάδα με τα νέα επεισόδια στις «Άγριες μέλισσες». Μια και η μεγάλη αδελφή Σταμίρη δικαιώνεται, όπως δικαιωμένος νιώθει και ο Λάμπρος, μετά την πολυετή αφοσίωσή του στη μία και μοναδική του αγάπη!

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου

Η επιστροφή της Ανέτ χαροποιεί το χωριό αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις, καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη που θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή. Ο Δούκας συνεχίζει να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στον Νικηφόρο και τον Συνεταιρισμό. Η Δρόσω, επηρεασμένη από τη συνάντησή της με την Ελένη, παίρνει με τον Τάκη μια σημαντική απόφαση, ενώ η Ουρανία μαθαίνει τα πάρε δώσε του Μπάμπη με τον Μελέτη και προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Το σχέδιο του Τάκη για να βγάλει εύκολα χρήματα, όχι μόνο στέφεται… με αποτυχία αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δικιά του ζωή και της Δρόσως. Ο Μπάμπης προσλαμβάνεται από τον Μελέτη και τον Κωνσταντή, ενώ ο Τόλλιας μαθαίνει με ποιον πραγματικά είναι ερωτευμένη η Σοφούλα και η κατάσταση στο σπίτι του κινδυνεύει να βγει εκτός ελέγχου. Η Πηνελόπη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον εισαγγελέα και το νέο πέφτει σαν «βόμβα» στο σπίτι των Σεβαστών. Όσο για τη Δρόσω, δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της με τον Τάκη!

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Η Ελένη θα δεχτεί ένα μεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον υπουργό Πεσματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του και έτσι ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα του. Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη, αλλά ήδη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο, που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει. Η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν, αλλά εκείνη που διαφωνεί με τα σχέδιά τους είναι η μαντάμ Κούλα. Αυτός όμως που δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Δρόσω είναι ο Κωνσταντής, και τα πρώτα σύννεφα στους αρραβώνες του με τη Δόμνα κάνουν την εμφάνισή τους. Η Ανέτ έχει έρθει στο Διαφάνι αποφασισμένη να στηρίξει τον Μιλτιάδη αλλά και να είναι δίπλα στον Μελέτη, και του το ξεκαθαρίζει. Είναι όμως αποφασισμένη να έρθει αντιμέτωπη και με το παρελθόν της;

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου

Ο Αλέξης και η Πηνελόπη είναι έτοιμοι να προχωρήσουν τη σχέση τους παρά τα εμπόδια των Σεβαστών, όμως ο Μελέτης δεν είναι σίγουρος για τα αισθήματα της Πηνελόπης προς τον εισαγγελέα. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με τον Τάκη, η οποία καταλήγει σε καβγά. Την επόμενη μέρα η Δρόσω μαθαίνει κάτι από τον Κωνσταντή που θα την αναστατώσει. Από την άλλη, η Ελένη και ο Λάμπρος δεν πιστεύουν στην ανέλπιστη τύχη τους. Στο σπίτι των Σεβαστών η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης μοιάζει με ναρκοπέδιο, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης της Λενιώς.

Συμβόλαιο θανάτου

Μπορεί ο Μάνος Βόσκαρης υπό τις εντολές της Μυρσίνης Σεβαστού να μην κατάφερε να ξεκάνει τη Λενιώ, όμως ο Δούκας δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και το συμβόλαιο θανάτου θα αναλάβει να εκτελέσει το τσιράκι του, ο Μελέτης. Τα νέα spoilers θα μετατρέψουν το Διαφάνι σε «Άγρια Δύση»!

Οι στενόχωρες στιγμές για την Ελένη σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν, αφού ο Λάμπρος, με τη «βοήθεια» του υπουργού Δικαιοσύνης, της κάνει το πιο ωραίο δώρο, που δεν είναι άλλο από την ελευθερία της!

Ο Λάμπρος είναι ευτυχισμένος που θα είναι ξανά μαζί με την αγαπημένη του έπειτα από έξι χρόνια. Το μοναδικό «αγκάθι» στη σχέση τους είναι όσα έζησε η Ελένη στη φυλακή. Εκείνος είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τη σχέση της με τον Βόσκαρη. Θα αποκαλύψει όμως τον βιασμό και την έκτρωση; Η Ελένη επιστρέφει επιτέλους στο Διαφάνι και το χωριό είναι ανάστατο.

Η μεγάλη κόρη του Γιώργη Σταμίρη βρίσκει μια ανοιχτή αγκαλιά από τη Βιολέτα, τον Φανούρη, τον Προύσαλη, αλλά κυρίως από τον Νέστορα, ο οποίος θα γίνει ο φύλακας άγγελός της!

Βεντέτα

Για κάποιους όμως η επιστροφή της ισοδυναμεί με βεντέτα. Η Μυρσίνη δεν θέλει επ’ ουδενί να δει στο χωριό τη δολοφόνο του γιου της. Μίσος άσβεστο όμως για την Ελένη έχει και ο Δούκας Σεβαστός.

Θα την πολεμήσει μέχρι να βγει ένας… ο νικητής. Θα την προσεγγίσει και θα της προτείνει να εξαφανιστεί από το χωριό, όμως εκείνη λέει ότι δεν έχει σκοπό να φύγει από τον τόπο της. Τότε ο αδίστακτος Δούκας θα βάλει μπροστά το σατανικό του σχέδιο, που δεν είναι άλλο από τη δολοφονία της Ελένης…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....