Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Έφη Σαρρή: «Η Δέσποινα Βανδή δεν με χαιρετάει» (video)

Η Έφη Σαρρή μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» εκφράζοντας το παράπονο της για την Δέσποινα Βανδή.

Οι δύο τραγουδίστριες που βρίσκονται στο φαντασμαγορικό σόου J2US, αλλά σε διαφορετικούς ρόλους, με την μία ως κριτή και την άλλη ως διαγωνιζόμενη, δε φαίνεται να έχουν και την καλύτερη σχέση αφού, όπως τόνισε η Έφη Σαρρή, η Δέσποινα Βανδή δε της απευθύνει καν τον λόγο.

Επίσης η τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έχουν συνυπάρξει ποτέ στα παρασκήνια μαζί με την Δέσποινα και την στιγμή που εμφανίζεται στην σκηνή με τον Τρύφωνα Σαμαρά, εκείνη την αγνοεί και απευθύνεται μόνο στον γνωστό κομμωτή.

Τον δικό του σχολιασμό έδωσε και ο Τρύφωνας Σαμαράς λέγοντας πως η Δέσποινα Βανδή αναφέρεται σε όλα τα ζευγάρια στον πληθυντικό, ενώ στο δικό τους δίνει τον λόγο μόνο σε εκείνον.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα