Γιάννης Μπέζος: «Είμαι σνομπ το ομολογώ-Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους»

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση «Προσωπικά». Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για όλα καθώς και τη σχέση τους με τα social media, με τον Γιάννη Μπέζο να είναι ιδιαίτερα καυστικός στα σχόλια του.

«Ελάχιστα έχω ασχοληθεί με το τι θα πει ο κόσμος. Μια ταμπέλα που μου είχαν βάλει πριν από χρόνια ήταν η γυναίκα του Μπέζου. Αυτό στην αρχή με στεναχωρούσε, με πίκρανε. Σταμάτησε όμως να με αφορά. Δεν θέλω να ζω βασιζόμενη στο τι θέλουν οι άλλοι. Είναι μεγάλος καταναγκασμός. Είναι δυστυχία. Τώρα πλέον και λόγω του διαδικτύου είμαστε όλοι έτοιμοι να κρίνουμε. Είμαι ενεργή στο facebook. Μου αρέσει να βλέπω τι γίνεται στον χώρο, στον κόσμο και όταν κρίνω ότι πρέπει να πω κάτι που αφορά κοινωνικά θέματα, θα το πω…», είπε η ηθοποιός.

«Έχω κάνει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Πλέον έχω κινητό με touch screen. Δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις με την τεχνολογία. Είμαι λίγο σνομπ εγώ, το ομολογώ. Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Υποφέρω. Προτιμώ να τους αφήσω στην ηλιθιότητά τους, να μεγαλώσουν και αν εξαφανιστούν. Θέλω συνομιλητές σοβαρούς, ανθρώπους με μυαλό, με σκέψη και με εσωτερική ανησυχία και συγκρότηση συγκρότηση. Τους ανθρώπους που είναι μόνο λόγια, συνήθως κάτι τεμπέληδες, ψευτοσοσιαλιστές, τους σιχαίνομαι. Δεν θέλω ούτε να τους ξέρω, ούτε να τους βλέπω και φυσικά ούτε να συνομιλώ. Και δεν θα τους κάνω τη χάρη ποτέ.  Μας αρέσουν τα λόγια τα πολλά, αλλά δεν μένουν», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.