Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Γιάννης Μπέζος: «Είμαι σνομπ το ομολογώ-Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους»

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση «Προσωπικά». Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για όλα καθώς και τη σχέση τους με τα social media, με τον Γιάννη Μπέζο να είναι ιδιαίτερα καυστικός στα σχόλια του.

«Ελάχιστα έχω ασχοληθεί με το τι θα πει ο κόσμος. Μια ταμπέλα που μου είχαν βάλει πριν από χρόνια ήταν η γυναίκα του Μπέζου. Αυτό στην αρχή με στεναχωρούσε, με πίκρανε. Σταμάτησε όμως να με αφορά. Δεν θέλω να ζω βασιζόμενη στο τι θέλουν οι άλλοι. Είναι μεγάλος καταναγκασμός. Είναι δυστυχία. Τώρα πλέον και λόγω του διαδικτύου είμαστε όλοι έτοιμοι να κρίνουμε. Είμαι ενεργή στο facebook. Μου αρέσει να βλέπω τι γίνεται στον χώρο, στον κόσμο και όταν κρίνω ότι πρέπει να πω κάτι που αφορά κοινωνικά θέματα, θα το πω…», είπε η ηθοποιός.

«Έχω κάνει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Πλέον έχω κινητό με touch screen. Δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις με την τεχνολογία. Είμαι λίγο σνομπ εγώ, το ομολογώ. Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Υποφέρω. Προτιμώ να τους αφήσω στην ηλιθιότητά τους, να μεγαλώσουν και αν εξαφανιστούν. Θέλω συνομιλητές σοβαρούς, ανθρώπους με μυαλό, με σκέψη και με εσωτερική ανησυχία και συγκρότηση συγκρότηση. Τους ανθρώπους που είναι μόνο λόγια, συνήθως κάτι τεμπέληδες, ψευτοσοσιαλιστές, τους σιχαίνομαι. Δεν θέλω ούτε να τους ξέρω, ούτε να τους βλέπω και φυσικά ούτε να συνομιλώ. Και δεν θα τους κάνω τη χάρη ποτέ.  Μας αρέσουν τα λόγια τα πολλά, αλλά δεν μένουν», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.