Ντου της αστυνομίας στο κορονοπάρτι της Ρίτα Ορα! «Άφαντος» ο σύντροφός της

Ίχνος νομιμότητας αλλά και παρουσίας του υιού Γαβρά δεν είχε το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε η Ρίτα Όρα σε εστιατόριο του δυτικού Λονδίνου εν μέσω αυστηρού lockdown.

H ποπ σταρ γιόρτασε τα «dirty thirty» της, δηλαδή τα «βρόμικα 30 της», όπως ανέφεραν πολλές αναρτήσεις από φίλες της στο Instagram, με 30 καλεσμένους το Σάββατο, προκαλώντας την οργή των Βρετανών αλλά και την παρέμβαση της αστυνομίας. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ανάρτησε στο σάιτ της η βρετανική εφημερίδα «Sun», μεταξύ των καλεσμένων που κουβαλούσαν από τουλάχιστον ένα μπουκάλι αλκοόλ ήταν τα μοντέλα Κάρα και Πόπι Ντελεβίν και η αδερφή της εορτάζουσας Ελένα.

Πρώτες πρωινές ώρες

Σε καμία όμως από τις φωτογραφίες ούτε σε κάποιο από τα ρεπορτάζ των βρετανικών εφημερίδων για το πάρτι της… οργής δεν αναφέρεται η παρουσία του Ρομέν Γαβράς, του γιου του Κώστα Γαβρά, με τον οποίο η Ρίτα Όρα ήταν ζευγάρι το καλοκαίρι. Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρότι υπήρξε αιφνιδιαστικός έλεγχος από την αστυνομία έξω από το εστιατόριο.

Μάλιστα φωτογραφίες δείχνουν αστυνομικούς να προσπαθούν να δουν από τα… παράθυρα αν υπάρχει κόσμος μέσα. «Η Ρίτα και η αδερφή της ήρθαν πρώτες στο εστιατόριο, περιποιημένες και ξεκάθαρα έτοιμες για μια ωραία βραδιά. Υπήρχαν αρκετοί καλεσμένοι, όλοι ντυμένοι λαμπερά. Όλοι τους μπήκαν από το πίσω μέρος, ενώ η ασφάλεια παρακολουθούσε από μπροστά για να βεβαιωθεί ότι δεν θα μπει κανείς άλλος. Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες» αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται στη «Sun».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εστιατόρια παραμένουν κλειστά στη Βρετανία στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση για την απόφαση της Όρα να αψηφήσει τους κανόνες το γεγονός ότι η ίδια της η μητέρα, η Βέρα, είναι νοσοκόμα που δουλεύει στην πρώτη γραμμή με τους ασθενείς με κορονοϊό…

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε πάντως, η 30χρονη σταρ ζήτησε συγγνώμη για την «αδικαιολόγητα λάθος κρίση της» και πλήρωσε πρόστιμο ύψους 11.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο