Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας εξηγεί τους λόγους που ιδρώνουν οι πατούσες μας

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Ο ηθοποιός έχει βρει τον δικό του τρόπο να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, τις εμπειρίες του από την γνωριμία του με την φύση. Ο ίδιος δημιούργησε νέο λογαριασμό στο Instagram καθώς μερικές ημέρες πριν είχε πέσει θύμα χάκερ. Σε νέα του ανάρτηση εξηγεί τον λόγο που ιδρώνουν οι πατούσες μας.

«Lock down-Soul up
Τι σημαίνει γείωση; Οι πατούσες μας είναι φτιαγμένες για την επαφή με το χώμα. Έτσι γίνεται αποτοξίνωση και έτσι παίρνουμε και εμείς την ζωτική ενέργεια της Γης.

Όταν οι πατούσες  διαμαρτύρονται για την κλεισούρα, τότε ιδρώνουν, δημιουργούν άσχημη οσμή, μύκητες νυχιών κλπ. Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τους καλοκαιρινούς μήνες (που περπατάμε ξυπόλητοι πιο συχνά ) είμαστε πιο υγιείς, ενώ το χειμώνα που οι πατούσες είναι συνέχεια κλεισμένες μέσα στα παπούτσια, οι ιώσεις αυξάνονται.

Φέτος, λόγω καραντίνας, πολύ πιθανό είναι ότι έχουμε χάσει εντελώς την επαφή με το έδαφος, την γείωση μας.

Στην πόλη, οι πιο πολλοί ζούμε και εργαζόμαστε σε ορόφους, στον αέρα δηλαδή,  χρησιμοποιούμε αμάξι ή μέσα μεταφοράς (πάλι στον αέρα), και τη νύχτα πάλι κοιμόμαστε στον αέρα. Ελάχιστοι Περπατάμε καθημερινά. Σας προσκαλώ να βγάλετε τα παπούτσια και κάλτσες και να αφήσετε τις πατούσες ελεύθερες σε επαφή με το έδαφος (χώμα), έστω και λίγα λεπτά κάθε μέρα κάνουν την διαφορά!

Η καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα» έγραψε στην ανάρτηση του ο ηθοποιός.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...






Μποζουκια Αθηνα