Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Τσουνάμι» ανατροπών στις «Άγριες μέλισσες»! Επιστρέφει ο… εφιάλτης της Λενιώς!

Χωρίς ανάσα οι εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες», δεδομένου ότι τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Κάποιοι εμφανίζονται στο Διαφάνι, άλλοι φεύγουν από το σπίτι τους και για την Ελένη ο εφιάλτης επιστρέφει ξανά…

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να γυρίσουν μαζί στο χωριό, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά, ενώ ο Τάκης της προτείνει να το… σκάσουν! Στο Διαφάνι ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη, που περιτριγυρίζει την Ασημίνα, η οποία, μόλις καταλάβει πως η Ελένη φεύγει για να ψάξει τη Δρόσω, θα βρει παρηγοριά στον γιο του Βαμβακά, τον Μπάμπη! Από την άλλη, ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένειά της, ενώ ο Προύσαλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν, από τη μια, μαθαίνει πως δεν θα πάρει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και, από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπος με τον νέο διοικητή, ο οποίος δεν του είναι άγνωστος!

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου

Η άρνηση του συνεταιρισμού να αποδεχτεί τη νέα επιχειρηματική πρόταση του Νικηφόρου θα προκαλέσει έντονες συγκρούσεις. Ο Προύσαλης βάζει λυτούς και δεμένους προκειμένου να φύγει ο Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, την ώρα που ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει καταπρόσωπο. Η Πηνελόπη εμμένει στην απόφασή της να παντρευτεί τον Γραμματικό και ο Δούκας την πετάει έξω από το σπίτι, εκείνη ωστόσο σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την αγωγή που παίρνει, όμως η Ανέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που ίσως βελτιώσει την κατάστασή του.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου

Η Δρόσω παίρνει τη μεγάλη απόφαση! Αφήνει πίσω της την Τρούμπα και, μαζί με την Ελένη, παίρνει τον δρόμο της επιστροφής. Θα την αφήσει όμως ο Τάκης να ξεφύγει; Ο ερχομός του Βόσκαρη στο χωριό, ως ο νέος διοικητής, προκαλεί αναστάτωση στη σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή. Ολοι έχουν ενημερωθεί ποιος είναι και το χωριό διχάζεται. Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον διώξει, αλλά καταλαβαίνει πως δεν θα είναι τόσο εύκολο. Όσον αφορά τα ερωτικά μπλεξίματα της Πηνελόπης, αποφασίζει με τον Γραμματικό να μείνουν μαζί στο νέο σπίτι τους στο Διαφάνι. Ο Δούκας εξοργίζεται, όμως ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος αποφασίζουν να βοηθήσουν την αδελφή τους.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου

Παραμονή Χριστουγέννων και το Διαφάνι κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς. Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους… Η Ελένη πετυχαίνει τυχαία τον Βόσκαρη και ο εφιάλτης ξαναγυρίζει. Η Ασημίνα και η Δρόσω θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση, ενώ ανάμεσά τους θα υπάρχει ο μικρός Σέργιος. Η Πηνελόπη προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα καθημερινότητα, όμως η Μυρσίνη και ο Μελέτης δεν την αφήνουν σε ησυχία! Ο Δούκας Σεβαστός δέχεται την επίσκεψη του Βόσκαρη αλλά και μια δελεαστική πρόταση, η οποία έχει να κάνει με την Ελένη. Θα δεχτεί ο Δούκας να συμμαχήσει με τον άνθρωπο που έδιωξε πριν από χρόνια;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...