Λαμπερές κυρίες της τέχνης σε φουλ γιορτινό «mood»!

Όταν η Εβελίνα Παπούλια έγινε… χιονάνθρωπος, η Βίκυ Κάβουρα «μεταμορφώθηκε» σε χριστουγεννιάτικο δώρο, η Μαρία Κωνσταντάκη φόρεσε τη στολή του Αϊ-Βασίλη και η Μαρίλια Μητρούση έγινε… ένα με τα λαμπάκια.

Η «Espresso» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα backstage της φωτογράφισης των τεσσάρων λαμπερών κυριών της υποκριτικής τέχνης για το νέο (άκρως εορταστικό!) τεύχος του free press περιοδικού «WS».

Τα πρωτότυπα concepts επιμελήθηκαν η Μαριάμ Νίκου και η Μαρία Κορινθίου, οι οποίες έχουν ενώσει εδώ και λίγο καιρό τις δημιουργικές δυνάμεις τους υπό τη σκέπη της εταιρίας παραγωγής Αikor Productions, πραγματοποιώντας φαντασμαγορικά φωτογραφικά πρότζεκτ.

Έτσι και τώρα, που τα Χριστούγεννα όπου ‘ναι φτάνουν μέσα στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας που διανύουμε, οι δύο συνεργάτιδες επιστράτευσαν την Εβελίνα, τη Βίκυ, τη Μαρία και τη Μαρίλια με σκοπό να «ζωντανέψουν» παραμυθένιες εικόνες μέσα από τις φωτογραφίσεις τους. Και τα κατάφεραν, σκορπίζοντας λίγη χρυσόσκονη πάνω από την έρημη -εξαιτίας του lockdown– πόλη της Αθήνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο