Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη μιλάει για τους ανθρώπους που έχασε από τον ιό

Έτοιμη να κάνει το εμβόλιο για τη νόσο Covid-19 δηλώνει η Μαρία Καρλάκη.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

«Εννοείται, θα το κάνω. Μακάρι να το έκανα και πρώτη. Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούμε για να πάρουμε πίσω τη ζωή μας» εξηγεί στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια.

«Πρώτα φυσικά θα εμβολιαστούν γιατροί και νοσηλευτές, όπως είναι το σωστό, αφού βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, έπειτα οι ευπαθείς ομάδες, κι από κει και μετά καλό θα ήταν ο εμβολιασμός να γίνει με βάση την ηλικία του καθένα» προσθέτει.

Όπως μας λέει στη συνέχεια, η ίδια δεν φοβάται πολύ τον ιό, γιατί δεν έχει υποκείμενα νοσήματα. «Φοβάμαι όμως πολύ για τους γύρω μου, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται και σκέφτεται. Διότι αν κολλήσω, εγώ μπορεί να μην πάθω κάτι, αλλά αν το μεταφέρω στον διπλανό μου μπορεί και να πεθάνει» τονίζει. Όσο για την πιθανότητα παρενεργειών από το εμβόλιο που έρχεται, η Μαρία σημειώνει με σιγουριά: «Από τη στιγμή που θα εμβολιαστούν πρώτοι οι αρχηγοί κρατών, για να δώσουν το καλό παράδειγμα, θεωρώ πως πρέπει εμείς να είμαστε απολύτως ήσυχοι».

Η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία έλκει την καταγωγή της από τη Δράμα, βιώνει από πρώτο χέρι τις εξελίξεις της πανδημίας στην ιδιαίτερη πατρίδα της, όπου έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα. «Οι περισσότεροι φίλοι μου στη Δράμα, όπως και αρκετοί συγγενείς μου έχουν νοσήσει, τον έχουν περάσει» μας πληροφορεί και κατόπιν αναφέρεται σε δύο θανάτους από επιπλοκές της νόσου που τη σημάδεψαν. «Έχασα από κορονοϊό ένα πρώην αφεντικό μου, τον επιχειρηματία Πέτρο Μουρατίδη, ο οποίος είχε το κέντρο Mamounia στη Θεσσαλονίκη. Ήταν πολύ κοντινός μου άνθρωπος, σαν οικογένεια. Επίσης, με σόκαρε ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλου (σ.σ.: dj Decibel), ο οποίος ήταν επίσης φίλος μου. Ο Δημήτρης έφυγε πολύ νέος και άφησε πίσω του δύο παιδάκια, το ένα μάλιστα νεογέννητο. Αυτή η μάνα πώς θα τα βγάλει πέρα; Φυσικά είμαστε όλοι δίπλα στη γυναίκα του, την Ιωάννα. Τη στηρίζουμε και θα τη στηρίζουμε» λέει.

Με τον dj Decibel

«Στην ουσία έχω να δουλέψω από τα τέλη Φεβρουαρίου»

Οι καλλιτέχνες και ειδικά οι τραγουδιστές και οι μουσικοί είναι από τους κλάδους που έχουν πληγεί περισσότερο από την επέλαση της πανδημίας στην Ελλάδα. «Εγώ έχω να δουλέψω από τα τέλη Σεπτεμβρίου, που και τότε έκανα τρεις τέσσερις εμφανίσεις. Στην ουσία, εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε να δουλέψουμε από το τέλος Φεβρουαρίου, όταν έκλεισαν τα νυχτερινά μαγαζιά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί εμείς σταματήσαμε πρώτοι και, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα επανέλθουμε και τελευταίοι στη δουλειά μας» αναφέρει στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια.

«Προσπαθείς να κάνεις το κουμάντο σου για να επιβιώσεις. Δεν θεωρώ όμως πως πρέπει να γκρινιάζουμε πάρα πολύ, γιατί μιλάμε για μια πανδημία. Προέχει η υγεία όλων μας, η δημόσια υγεία. Το μόνο σίγουρο είναι πως η επόμενη μέρα στη δική μας δουλειά θα είναι διαφορετική, όπως και σε πολλές άλλες φυσικά. Μιλάμε για μια νέα τάξη πραγμάτων» καταλήγει η Μαρία Καρλάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.