Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη μιλάει για τους ανθρώπους που έχασε από τον ιό

Έτοιμη να κάνει το εμβόλιο για τη νόσο Covid-19 δηλώνει η Μαρία Καρλάκη.

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

«Εννοείται, θα το κάνω. Μακάρι να το έκανα και πρώτη. Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να εμβολιαστούμε για να πάρουμε πίσω τη ζωή μας» εξηγεί στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια.

f1 1

«Πρώτα φυσικά θα εμβολιαστούν γιατροί και νοσηλευτές, όπως είναι το σωστό, αφού βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, έπειτα οι ευπαθείς ομάδες, κι από κει και μετά καλό θα ήταν ο εμβολιασμός να γίνει με βάση την ηλικία του καθένα» προσθέτει.

Όπως μας λέει στη συνέχεια, η ίδια δεν φοβάται πολύ τον ιό, γιατί δεν έχει υποκείμενα νοσήματα. «Φοβάμαι όμως πολύ για τους γύρω μου, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται και σκέφτεται. Διότι αν κολλήσω, εγώ μπορεί να μην πάθω κάτι, αλλά αν το μεταφέρω στον διπλανό μου μπορεί και να πεθάνει» τονίζει. Όσο για την πιθανότητα παρενεργειών από το εμβόλιο που έρχεται, η Μαρία σημειώνει με σιγουριά: «Από τη στιγμή που θα εμβολιαστούν πρώτοι οι αρχηγοί κρατών, για να δώσουν το καλό παράδειγμα, θεωρώ πως πρέπει εμείς να είμαστε απολύτως ήσυχοι».

Η όμορφη τραγουδίστρια, η οποία έλκει την καταγωγή της από τη Δράμα, βιώνει από πρώτο χέρι τις εξελίξεις της πανδημίας στην ιδιαίτερη πατρίδα της, όπου έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα. «Οι περισσότεροι φίλοι μου στη Δράμα, όπως και αρκετοί συγγενείς μου έχουν νοσήσει, τον έχουν περάσει» μας πληροφορεί και κατόπιν αναφέρεται σε δύο θανάτους από επιπλοκές της νόσου που τη σημάδεψαν. «Έχασα από κορονοϊό ένα πρώην αφεντικό μου, τον επιχειρηματία Πέτρο Μουρατίδη, ο οποίος είχε το κέντρο Mamounia στη Θεσσαλονίκη. Ήταν πολύ κοντινός μου άνθρωπος, σαν οικογένεια. Επίσης, με σόκαρε ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλου (σ.σ.: dj Decibel), ο οποίος ήταν επίσης φίλος μου. Ο Δημήτρης έφυγε πολύ νέος και άφησε πίσω του δύο παιδάκια, το ένα μάλιστα νεογέννητο. Αυτή η μάνα πώς θα τα βγάλει πέρα; Φυσικά είμαστε όλοι δίπλα στη γυναίκα του, την Ιωάννα. Τη στηρίζουμε και θα τη στηρίζουμε» λέει.

f2 2
Με τον dj Decibel

«Στην ουσία έχω να δουλέψω από τα τέλη Φεβρουαρίου»

Οι καλλιτέχνες και ειδικά οι τραγουδιστές και οι μουσικοί είναι από τους κλάδους που έχουν πληγεί περισσότερο από την επέλαση της πανδημίας στην Ελλάδα. «Εγώ έχω να δουλέψω από τα τέλη Σεπτεμβρίου, που και τότε έκανα τρεις τέσσερις εμφανίσεις. Στην ουσία, εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε να δουλέψουμε από το τέλος Φεβρουαρίου, όταν έκλεισαν τα νυχτερινά μαγαζιά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί εμείς σταματήσαμε πρώτοι και, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα επανέλθουμε και τελευταίοι στη δουλειά μας» αναφέρει στην «Espresso» η γνωστή τραγουδίστρια.

karlaki 1

«Προσπαθείς να κάνεις το κουμάντο σου για να επιβιώσεις. Δεν θεωρώ όμως πως πρέπει να γκρινιάζουμε πάρα πολύ, γιατί μιλάμε για μια πανδημία. Προέχει η υγεία όλων μας, η δημόσια υγεία. Το μόνο σίγουρο είναι πως η επόμενη μέρα στη δική μας δουλειά θα είναι διαφορετική, όπως και σε πολλές άλλες φυσικά. Μιλάμε για μια νέα τάξη πραγμάτων» καταλήγει η Μαρία Καρλάκη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...