Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Το ζεϊμπέκικο της οργής, που γράφτηκε εν μέσω lockdown, έχει γίνει θέμα συζήτησης στα social media! (video)

Όλα τα περιμέναμε με όλα αυτά που ζούμε με τον κορονοϊό, αλλά ότι θα βγει και τραγούδι διαμαρτυρίας μόνο άνθρωποι που κινούνται στον καλλιτεχνικό χώρο θα μπορούσαν να το σκεφτούν!

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργέτης, λοιπόν, ξεσπάει μέσα από το νέο του τραγούδι, με τον τίτλο «Μάσκες», περνώντας μέσω της μουσικής πολλά κοινωνικά μηνύματα, με αφορμή τα μέτρα για τον Covid-19. Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς και ως το ζεϊμπέκικο της οργής μόλις το πρωτοακούσει, μια και οι «Μάσκες» περιγράφουν όσα δύσκολα βιώνουμε από την ώρα που άρχισε ο εφιάλτης της πανδημίας ή όσα «αποσιωπούνται» πίσω από τις μάσκες που φορά ο πλανήτης!

«Μας φιμώνουν»

Μια παρέα αγανακτισμένων ανθρώπων, για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας από εκείνους που κατευθύνουν τις ζωές μας ως μαριονέτες, και μας «πουλάνε» ό,τι θέλουν τελικά, λέει χαρακτηριστικά ένωσε τις «φωνές» της και ξεσπά μέσω της μουσικής. Η «Espresso» αναζήτησε τον ερμηνευτή και συνθέτη του τραγουδιού και τον στιχουργό του κομματιού, τον Terry Petras, και δέχτηκαν να μιλήσουν για τις «Μάσκες», που αρχίζουν να συζητιούνται για το μήνυμα που περνούν και στα social media. «Αποφασίσαμε να κάνουμε το κομμάτι όχι για να προτρέψουμε τον κόσμο να μη φοράει μάσκες, αλλά για τους κυβερνώντες, που μας φορούν αυτές τις μάσκες και μας φιμώνουν, είτε με νομοσχέδια είτε με φόβο για την ίδια μας τη ζωή» λέει ο Γιώργος Μαργέτης για τις «Μάσκες», που μόλις κυκλοφόρησαν από την Paper Music, και συνεχίζει: «Πρόκειται για ένα κοινωνικό τραγούδι. Θέλουμε να παροτρύνουμε τον κόσμο να λέει την άποψή του ανοιχτά και να μη φοβάται τίποτα. Οι αντιδράσεις του κόσμου μέχρι στιγμής είναι πολύ θετικές για το τραγούδι μας».

Τα πλάνα από το video clip

Μάλιστα, στο video clip (υπό τη σκηνοθεσία της Fresko Films) προβάλλονται και εικόνες που σχετίζονται με την ορθοδοξία και την πατρίδα μας, με τον τραγουδιστή να τονίζει πως με αυτά τα πλάνα θέλουν να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον κόσμο. «Προβάλλουμε εικόνες με την Παναγία και την ελληνική σημαία για να ενθαρρύνουμε τον κόσμο και να του πούμε ότι με την πίστη στον Θεό και στην πατρίδα μπορούμε να σωθούμε» αναφέρει χαρακτηριστικά στην «Espresso».

Από την άλλη, ο γνωστός dj και στιχουργός του τραγουδιού Terry Petras είναι ακόμα πιο καυστικός. «Δεν είχαμε γράψει ποτέ ζεϊμπέκικο και οι “Μάσκες” ήταν η αφορμή. Θέλαμε να περάσουμε ένα κοινωνικό μήνυμα για όλη αυτή την κοροϊδία που μας βάζει σε σκέψεις, για την πολιτική που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις τα τελευταία 20 χρόνια. Δυστυχώς, μας έχουν βολέψει πολύ ο καναπές και η παραπληροφόρηση των media. To τραγούδι είναι επαναστατικό! Σκοπός μας είναι να ξυπνήσει ο κόσμος και να εκφράσει την αγανάκτησή του» λέει χαρακτηριστικά στην «Espresso».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα