«Γρίφοι» Τανιμανίδη και Ιγγλέζου για το «Survivor»

Θρίλερ… με τον Σάκη Τανιμανίδη και το «Survivor»! Ντόμινο τηλεοπτικών εξελίξεων μετά τις ευχάριστες ειδήσεις της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα και μάλιστα σε δίδυμα!

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από το ίδιο το ζευγάρι στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης προέκυψαν μεγάλα ερωτήματα για το αν τελικά ο Τανιμανίδης θα φύγει για τον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει το reality επιβίωσης!

Ο παρουσιαστής θα κάνει αγώνα δρόμου ανάμεσα σε Άγιο Δομίνικο και Αθήνα για να προλάβει την παρουσίαση και τα γεννητούρια, όμως σε περίπτωση που αποφασίσει να μη φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, ο επικρατέστερος για τη θέση του είναι ο Γιώργος Λιανός.

Και ενώ μυστήριο επικρατεί για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τανιμανίδη, τα ονόματα για τους παίκτες δίνουν και παίρνουν! Μετά το όνομα της υπεραθλήτριας και μοντέλου Ασημίνας Ιγγλέζου έσκασε κι εκείνο της τραγουδίστριας Θωμαής Απέργη.

Από τους άνδρες της ομάδας των Διάσημων πρόταση δέχτηκαν οι τραγουδιστές Καλίδης και Μακρής, ενώ αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο ολυμπιονίκης στην ενόργανη γυμναστική Ιωάννης Μελισσανίδης ετοιμάζει βαλίτσες!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο