Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Bachelor: O Παναγιώτης και η Νικόλ αποκαλύπτουν πως θα περάσουν τις γιορτές (video)

Λίγες μέρες μετά τον τελικό του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέτα Τσομπανίδου παραχώρησαν νέα συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day».

Το αγαπημένο ζευγάρι αναφέρθηκε για το πως θα είναι η σχέση τους από δω και πέρα ξεκαθαρίζοντας ότι θέλουν να γνωριστούν καλύτερα τώρα που βρίσκονται εκτός παιχνιδιού, αλλά και για τα αισθήματα τους και τις οικογένειες τους.

«Αυτή τη στιγμή η μοναδική γυναίκα που υπάρχει στο μυαλό μου είναι η Νικολέτα, αλλά μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Είχα έρθει κοντά και με άλλα κορίτσια, με τη Μαρίνα και τη Βίβιαν είχα έρθει κοντά. Δε νομίζω ότι είχα καταλήξει από την αρχή» ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης  «Εγώ ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με τους γονείς της Νικολέτας. Έχω πολλά κοινά μαζί τους, είχαμε πολύ καλή χημεία».

Έπειτα, εκμυστηρεύτηκε ότι όλα θα πάνε καλά και θα έρθει η στιγμή που θα συγκατοικήσουν, με την Νικολέτα να συμπληρώνει: «Θέλω να περάσω χρόνο με τον Παναγιώτη, να γνωριστούμε καλύτερα, να προστατεύσουμε τη σχέση μας από όλα αυτά που ακούγονται και να δούμε πώς θα πάει».

Η Νικόλ, μάλιστα, δήλωσε ότι θα περάσει τις γιορτές μαζί με τους γονείς της στην Αλεξανδρούπολη για τις γιορτές.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα