Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

O τσακωμός του Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Μπόρις Τζόνσον και τα κρυφά ραντεβουδάκια με την Αμάλ

Στον δημόσιο τσακωμό με τον Μπόρις Τζόνσον για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα οφείλει ο Τζορτζ Κλούνεϊ τον γάμο του με την Αμάλ και τα δίδυμα παιδιά που απέκτησαν.

Αυτό παραδέχτηκε ο σταρ του Χόλιγουντ σε συνέντευξή του στον «Guardian», τονίζοντας πόσο κομβική αποδείχτηκε για το μέλλον του η ενημέρωση που του έκανε για τα Μάρμαρα η Αμάλ σε δείπνο τους. Ο Κλούνεϊ επανέλαβε στη βρετανική εφημερίδα την ιστορία που άρχισε με τη δήλωσή του στη Γερμανία το 2014, ότι τα Γλυπτά του Παρθενώνα έπρεπε να επιστραφούν στην Ελλάδα από το Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου. Σύντομα ακολούθησε η απάντηση του τότε δημάρχου του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος τον παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ, διότι «ήθελε να κλέψει τα έργα τέχνης της Βρετανίας». Για πρώτη φορά o 59χρονος ηθοποιός αποκάλυψε στον «Guardian» ότι όταν ο Τζόνσον έκανε την προσβλητική δήλωση, ο ίδιος βρισκόταν στη Βρετανία και είχε βγει στα κρυφά ραντεβού με την Αμάλ. «Ηταν υπέροχο για εμένα, γιατί η Αμάλ και εγώ βγαίναμε στα κρυφά ραντεβού. Γινόταν ντόρος για αυτό που είχα πει και συναντήθηκα με την Αμάλ για δείπνο εκείνο το βράδυ» διηγήθηκε ο Αμερικανός σταρ.

«Ξέρεις ότι έχω δουλέψει σε αυτή την υπόθεση;» τον ρώτησε η Αμάλ, η οποία ως δικηγόρος είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα για την επιστροφή των Γλυπτών. Και όπως λέει ο Κλούνεϊ, η Αμάλ συνέχισε ακάθεκτη λέγοντάς του τι έπρεπε να πει την επόμενη φορά που θα μιλούσε για το θέμα. «Μου ανέφερε όλα τα ιστορικά στοιχεία και τις εκθέσεις της UNESCO, γιατί γνώριζε τα πάντα» σημείωσε, προσθέτοντας ότι αυτή η συζήτηση για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, με αφορμή τη φραστική επίθεση του Τζόνσον, τους έκανε να δεθούν περισσότερο μεταξύ τους.

«Δηλαδή κατά κάποιον τρόπο χρωστάς τα πάντα, τον γάμο σου, τα παιδιά σου, στον Τζόνσον» είπε ο δημοσιογράφος στον Κλούνεϊ και εκείνος απάντησε γελώντας: «Έχεις δίκιο, θα του στείλω ευχαριστήρια επιστολή και μια… χτένα».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα