Ξέσπασε η πρώτη κόντρα στο Survivor με αφορμή… ένα καβούρι (video)

Το Survivor ξεκίνησε με τους μαχητές να κερδίζουν την πρώτη δοκιμασία στον στίβο μάχης εξασφαλίζοντας έτσι το πρώτο τους έπαθλο που ήταν αρκετό νερό και αλεύρι. Οι διάσημοι επέστρεψαν στην παραλία τους έχοντας μόνο τις βασικές τους προμήθειες. Στην συνέχεια στην παραλία των διασήμων επικράτησε ένταση για το πως θα μαγειρέψουν το λίγο ρύζι που είχαν, με τον Περικλή Κονδυλάτο και την Άννα Μαρία Βέλλη να έρχονται σε αντιπαράθεση για το αν θα βάλουν στο φαγητό τους ένα καβούρι για να τους προσφέρει επιπλέον γεύση ή όχι.

«Ο Περικλής έφερε ένα hermit crab, είναι ένα μικρό καβουράκι, το οποίο δεν θα έδινε καμία γεύση στο ρύζι. Αν είναι να σκοτώσουμε ένα ζωντανό οργανισμό να το κάνουμε και να έχει ένα νόημα» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Κάποια κοπέλα εξέφρασε πολύ χαζά κατά τη γνώμη μου ότι δεν πρέπει να το φάμε για περιβαλλοντικούς λόγους. Αυτό είναι πέρα από κάθε λογική. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Οι γυναίκες λειτουργούν πιο συναισθηματικά από τους άνδρες και η κρίση τους θολώνει, τουλάχιστον σε κάποιες. Και δεν το λέω σεξιστικά», ανέφερε στη συνέχεια στη συνέντευξη του ο Περικλής Κονδυλάτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.