Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Από Θεσσαλονίκη μόνιμα στην Αθήνα η Νικολέττα… για τον Βασιλάκο! (video)

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Νικολέττα Τσομπανίδου. Η νικήτρια του «Bachelor» που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να δει τους γονείς της, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία της με την οικογένεια του Παναγιώτη και για το πως πέρασαν τα Χριστούγεννα. Η ίδια αποκάλυψε πως θέλει να έρθει μόνιμα στην Αθήνα για χάρη του αγαπημένου της Παναγιώτη Βασιλάκου. Το ζευγάρι είναι αχώριστο και πολύ ερωτευμένο μετά το τέλος του παιχνιδιού και καθημερινά ανταλλάσσουν στιγμιότυπα αγάπης ακόμη και μέσω των social media.

«Τι να κάνω; Δεν άντεχα να φύγω και να περάσω τα Χριστούγεννα μακριά από τον Παναγιώτη. Ο μπαμπάς μου ήταν έτοιμος να ‘ρθει στην Αθήνα αλλά τον κράτησα γιατί του είπα “μπαμπά θα περάσω μαζί σου την Πρωτοχρονιά”. Υπάρχει σκέψη να έρθω στην Αθήνα. Πολύ πιθανό να μετακομίσω μόνιμα στην Αθήνα αλλά θα ετοιμάσει τη βαλίτσα του και ο μπαμπάς μου.

Η αλήθεια είναι ότι τους γονείς του τους είχα γνωρίσει νωρίτερα από τα Χριστούγεννα. Πήγα στο σπίτι τους τρεις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Είναι πολύ φιλόξενοι άνθρωποι και πολύ ευγενικοί. Κατευθείαν ένιωσα οικεία μαζί τους. Πήρα και με video κλήση τη δική μου οικογένεια και αντάλλαξαν ευχές. Μου έλειψε η βίλα μπορώ να σας πω. Τα Χριστούγεννα βέβαια πήγαμε και στους δικούς μου συγγενείς στην Αθήνα και γνώρισε ο Παναγιώτης και τους δικούς μου και ύστερα εγώ την αδερφή του.

Δεν θυμάμαι τι φάγαμε γιατί φάγαμε πάρα πολύ. Η μαμά και η αδερφή του είχαν ετοιμάσει ένα πολύ ωραίο τραπέζι και ο μπαμπάς του έφτιαξε παστίτσιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ δεν βοήθησα στη μαγειρική. Πάντως περάσαμε πολύ ωραία. Μπορεί να είμαι λίγες ημέρες μακριά του, όμως μου λείπει. Ξέρω ότι σύντομα θα είμαι πάλι στην αγκαλιά του. Εκτός αν μου κάνει έκπληξη και έρθει εκείνος νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι επειδή με έχουν δει στο reality οι κοπέλες είναι λίγο πιο μαζεμένες. Ο Παναγιώτης δεν απέχει πολύ από αυτό που είδατε στο reality. Είναι ο εαυτός του. Είμαι πάρα πολύ καλά που είμαι με τον Παναγιώτη και πραγματικά μπορούμε να ζήσουμε σαν ζευγάρι πλέον. Είμαστε πολύ μικροί για να κάνουμε οικογένεια, αλλά αυτά νομίζω ότι δεν τα προγραμματίζεις», ανέφερε η Νικολέττα Τσομπανίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=KLYKXKh1C_s

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα