Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Κώστας Κοκκινάκης: «Είμαι αντίθετος για το εμβόλιο κορονοϊού» (video)

Ο Κώστας Κοκκινάκης μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την δική του συμμετοχή  στο Survivor. Ο πολίστας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως ήταν η ζωή στο παιχνίδι επιβίωσης και πόσες δυσκολίες αντιμετώπιζαν. Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για το εμβόλιο του κορονοϊού, δήλωσε αντίθετος τονίζοντας πως δεν θα επιτρέψει να το κάνει ούτε το παιδί του.

«Νιώθω λίγο περίεργα, ζηλεύω όταν σκέφτομαι πόσο ωραία είχαμε περάσει στο Survivor. Είναι εύκολο να κρίνεις τους παίκτες όταν είσαι σπίτι και τρως σουβλάκια. Νομίζω ότι τώρα στην αρχή κάποιοι δεν θα αντέξουν και μπορεί κάποιος να φύγει μόνος του. Η Μαριπόζα ήταν σαν άρρωστη και κοιμόταν όλη μέρα. Οι Διάσημοι μου φάνηκαν πιο αδύναμοι αγωνιστικά αλλά αυτό θα το δείξει η πορεία. Για οικονομικούς λόγους θα πήγαινα στο “All star survivor”. Δεν θα ήμουν στο “πανόραμα” γιατί δεν μπορώ το κουτσομπολιό», δήλωσε ο αθλητής.

Στη συνέχεια για το εμβόλιο του κορονοϊού ο Κώστας Κοκκινάκης είπε: «Είμαι αντίθετος για το εμβόλιο. Αυτή τη στιγμή βλέπω και διαβάζω διάφορα και δεν με πείθουν να το κάνω. Να κάνω ένα εμβόλιο για μία αρρώστια, για την οποία δεν κινδυνεύω; Έτσι πιστεύω. Μπορεί να την έχω περάσει και να μη το ξέρω. Γιατί να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο; Ούτε στο παιδί μου θα επιτρέψω να το κάνει».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα