Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, 2026

Μαρία Τζομπανάκη: «Ο σύζυγός μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Η Μαρία Τζομπανάκη καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη.

Πρόβα νυφικού για τη Φαίη Σκορδά

Ετοιμη για γάμο εντός του 2026 η Φαίη Σκορδά με τον αρχιτέκτονα σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη, με τον οποίο η παρουσιάστρια έχει σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2024!

Το «Happy Day» βυθίστηκε στο σκοτάδι – Η αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τρίτης υπήρξε ένα απρόοπτο.

Υβόννη Μαλτέζου: «Ο χρόνος που περνάει είναι μια φυσική εξέλιξη που προσπαθώ...

Η Υβόννη Μαλτέζου πέρα από σπουδαία ηθοποιός είναι και ένα πρόσωπο πολύ οικείο και αγαπητό στον κόσμο.

Το ξέσπασμα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στους αρνητές του εμβολίου και το «καρφί» στη Μαρία Σολωμού

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξέφρασε την γνώμη για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο αγαπημένος ηθοποιός πήρε θέση για το πόσο σημαντικό είναι να εμβολιάζεται ο κόσμος και ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια. Ο ίδιος μέσα από την μακροσκελή ανάρτηση του δείχνει την έντονη δυσαρέσκεια του στα άτομα που λένε πως δεν θα το κάνουν και πετάει «καρφί» στην Μαρία Σολωμού που σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως: «Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα».

«Ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social… και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρία… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , “διάσημους”  ηθοποιούς  πχ  που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ! Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ. Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους . Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος!», έγραψε ο ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για την Ειρήνη Μερκούρη; «Πόσο λίγος είσαι; Θα πάρεις σύντομα αυτό που αξίζεις δειλέ»

Η Ειρήνη Μερκούρη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο εδώ και δέκα χρόνια ενώ το 2024 απέκτησαν την κόρη τους.

Πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές καθώς έφυγε από τη ζωή

Ηθοποιός καλεσμένη σε εκπομπή ανακοίνωσε ότι παντρεύεται δείχνοντας το μονόπετρό της

Από το «δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι», που βροντοφώναζε επί έξι χρόνια η ηθπποιός χρειάστηκε μόνο μία ημέρα για να περάσει στο «νοικοκυρεύομαι» και να το δείχνει σε όλο τον κόσμο!

Αγνώριστη Ελληνίδα ηθοποιός μερικά χρόνια πριν

Η όμορφη κοπέλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός. Σας θυμίζει κάποια;

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Είναι ηθοποιοί, κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά συγκατοικούν

Ο Δημήτρης Καπετανάκος, παρότι έχει διαγράψει σταθερή πορεία στην...