Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

«Καυτά» love stories και… κουφέτα μέσα στο 2020!

Μαυρίδης – Καθάργια

f3 Mavridis

«Χτυπημένοι» από τα βέλη του έρωτα παρά τον Covid-19

Ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που ούτε ο κορονοϊός δεν στάθηκε ικανός να μπει ανάμεσά τους. Ιδιαίτερη χρονιά για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια! Από τη μια χτυπήθηκαν από τα βέλη του έρωτα και από την άλλη προσβλήθηκαν από τον Covid-19, όμως στο τέλος τον νίκησαν και βγήκαν πιο δυνατοί, κάνοντας σχέδια γάμου γα το 2021!

Ο tattoo artist και παρουσιαστής, και η πανέμορφη ψυχολόγος είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Εκείνος ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Oμως η Θεσσαλονικιά Κρίστη Καθάργια όχι μόνο έκλεψε την καρδιά του, αλλά δέχτηκε και πρόταση γάμου από τον καλό της! Ο Μαυρίδης και η Καθάργια αποφάσισαν να αποκαλύψουν τη σχέση τους μέσω Ιnsta Story στις 16 Ιουνίου του 2020, ανήμερα των 42ων γενεθλίων του Γιώργου, ενώ ο γάμος-εξπρές «ανακοινώθηκε» έναν μήνα μετά, με τη Σαλονικιά ψυχολόγο, που είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού, να απαντά «ναι» στην πρόταση που της έκανε ο δημοφιλής παρουσιαστής του Open να συνδέσει τη ζωή της μαζί του!

Μάλιστα, ο Μαυρίδης σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στη εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ μίλησε πρώτη φορά δημόσια και για τον επικείμενο γάμο του: «Θα δούμε πώς θα είναι. Είμαι στην κατηγορία που ακόμη δεν έχω καταλάβει. Θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου».

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος

f4 SPYROPOULOU

Το πολυσυζητημένο, φλογερό ειδύλλιο που οδήγησε σε συγκατοίκηση!

Ερωτευμένη βρήκε προς το τέλος του το 2020 την «Queen Dina» της ελληνικής τηλεόρασης! Ηταν το πρωινό της 11ης Σεπτεμβρίου, (σημαδιακή ημέρα για τις ΗΠΑ) όταν η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της «Το Πρωινό» αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (που είχε ένα ειδύλλιο-εξπρές με τον Μηλιώνη όπως είχε γράψει πρώτη η «Espresso») είναι πάλι ερωτευμένη, με τα βέλη του έρωτα να χτυπούν την καρδιά της και του γνωστού επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου!

Το lovestory τους ξεκίνησε στις αρχές Αυγούστου και το gossip στα καλλιτεχνικά στέκια φούντωσε όταν η Κωνσταντίνα έδωσε το «παρών» στο πάρτι του εστιατορίου του αγαπημένου της στα νότια προάστια για την έναρξη της καινούργιας σεζόν. Η ξανθιά παρουσιάστρια και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου πόζαραν αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό, πυροδοτώντας έτσι τις φήμες που τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης, κάτι που σύντομα επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά! Από τότε δεν έκρυψαν ούτε στιγμή τον έρωτά τους, ανεβάζοντας μάλιστα και κοινές, τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram, στο οποίο η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία! Μάλιστα, το ζευγάρι μένει πια κάτω από την ίδια στέγη! Λέτε σύντομα να φάμε και κουφέτα;

Zoυγανέλη – Δημητρίου

f1 AYTI KENTRIKI .GROP KATHETI TO ZEYGARI

Παραμυθένιος γάμος-εξπρές στις Σπέτσες

Το ειδύλλιο που αποκάλυψε πρώτη η «Espresso» και κατέληξε σε γάμο στις Σπέτσες! Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον γοητευτικό δικηγόρο, στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Sunny Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια.

Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι για να πιουν μαζί ένα ποτό.
Εκείνος, αν και δεν είχε διάθεση με όλα όσα είχαν συμβεί, αποφάσισε τελικά να πάει να τη συναντήσει. Η Sunny όμως δεν ήταν μόνη της. Eτυχε να βρίσκεται μαζί της και η κολλητή της Ελεωνόρα!

Οι δύο νέοι μόλις έγιναν οι συστάσεις ένιωσαν τι πάει να πει κεραυνοβόλος έρωτας! Την επόμενη μέρα ξανασυναντήθηκαν, τη μεθεπόμενη το ίδιο και έπειτα από μία εβδομάδα ο Σπύρος, σίγουρος πως είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του, της έκανε πρόταση γάμου. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή: Διακοπές στα Κουφονήσια, ταξίδι στο χωριό του Σπύρου στη Θεσπρωτία για να γνωρίσει η Ελεωνόρα τους συγγενείς του και γάμος τον Οκτώβριο στις Σπέτσες, με κουμπάρους τη Sunny Μπαλτζή και τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα

Δαρμουσλή – Τσατσάκης 

f5 DARMOYSLI TSATSAKIS

«Ησαΐας» με τον σεφ της καρδιάς της

Toν χορό του Ησαΐα χόρεψε μέσα στο 2020 η Μάρα Δαρμουσλή με τον σεφ της καρδιάς της Βασίλη Τσατσάκη! Ο κορονοϊός δεν στάθηκε εμπόδιο για την ηθοποιό και άλλοτε μούσα κορυφαίων σχεδιαστών και τον Κρητικό Βασίλη Τσατσάκη, που παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο στο Μάτι, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους. Την απαστράπτουσα νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο έφηβος γιος της (από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη), ενώ αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση με εκλεκτούς καλεσμένους στη Νέα Μάκρη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε ρόλο dj να διασκεδάζει τους καλεσμένους του ζευγαριού!

Δοβλιατίδου – Γαλάτης

f8 DOVLIATIDOY GALATIS

Στην εκκλησία μετά μουσικής

Αλλος ένας γάμος που αποκάλυψε πρώτη η «Espresso»! H πρώην «Survivor» Ελισάβετ Δοβλιατίδου στα μέσα Σεπτεμβρίου, αιφνιδιάζοντας την εγχώρια showbiz, παντρεύτηκε τον διατροφολόγο των celebrities Αντώνη Γαλάτη στην Παλαιά Φώκαια, περιοχή μόνιμης κατοικίας και του γαμπρού και της νύφης! Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, που έλαμπε μέσα στο νυφικό της, πήγε μετά μουσικής στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της!

Μπουρδούμης – Δροσάκη

f6 new

Βέρα στο δεξί και μετά γεννητούρια

Τον 2020 για το ζευγάρι των ηθοποιών Αλέξανδρου Μπουρδούμη και Λένας Δροσάκη ήταν γεμάτο στιγμές ευτυχίας! Στα μέσα καλοκαιριού παντρεύτηκαν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο (η «Espresso» είχε αποκαλύψει πρώτη την αγγελία του γάμου τους) στα Βραχναίικα, στον νομό Αχαΐας, που είναι ο τόπος καταγωγής της νύφης, και λίγο μετά το ευτυχές γεγονός έγιναν πρώτη φορά γονείς!

Το ζευγάρι υποδέχτηκε με χαρά και συγκίνηση τον Μπουρδούμη τζούνιορ, με τον ηθοποιό να γνωστοποιεί μέσω Instagram το ευτυχές γεγονός. Να θυμίσουμε ότι ο πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης είχε κάνει πρόταση στην καλή του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Αννα Βίσση!

Ντάφλα – Σαράντης

f7 Sarantis Dafla

Δις εξαμαρτείν στα… κρυφά!

Ο ξαφνικός γάμος της Χρυσάνθης Ντάφλα με τον γνωστό επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και υπό άκρα μυστικότητα, τάραξε τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο! Η αποκάλυψη του γάμου τους έγινε όταν η Ντάφλα άλλαξε το επώνυμό της στο προφίλ της στο Ιnstagram σε Nτάφλα – Σαράντη! Το πρώην μοντέλο, που έκανε θραύση στις πασαρέλες, και ο πρόεδρος του Ομίλου Σαράντη και διευθύνων σύμβουλος της Estee Lauder Hellas παντρεύτηκαν (και για τους δύο ήταν ο δεύτερος γάμος) στα τέλη Ιουλίου στο Δημαρχείο της Αθήνας, έχοντας ως μάρτυρες στενούς τους φίλους.

{{-PCOUNT-}}35{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...