Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η Χρονοπούλου χάνει το φως της! Δράμα χωρίς τέλος για τη μεγάλη σταρ του σινεμά

«Τώρα πια σκιές βλέπω μόνο, έχουν υποστεί βλάβη τα μάτια μου». Δράμα δίχως τέλος για τη μεγάλη σταρ του σινεμά Μαίρη Χρονοπούλου.

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη για τη σχεδόν ολική τύφλωσή της έκανε η ίδια η 87χρονη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου μιλώντας στο «Κουτί της Πανδώρας» και στον Αντώνη Μποσκοΐτη με ειλικρίνεια, όπως πάντα, και σοκάρει με τις αποκαλύψεις που κάνει για την υγεία της.

Μάλιστα, σε ερώτηση αν την ενδιαφέρει να δει τις σελίδες στα social media που γράφουν για εκείνη, ανέφερε: «Σάμπως ξέρω; Εχω ένα φωνητικό tablet, λέω “Γεια σας, Κώστας Βουτσάς” και βγαίνει ο Βουτσάς. Τώρα πια δεν βλέπω να μπω. Σκιές βλέπω μόνο, έχουν υποστεί βλάβη τα μάτια μου. Εχω τον καλύτερο Έλληνα οφθαλμίατρο και μου κάνει συντηρητική αγωγή. Έτσι είναι κι η Ξένια Καλογεροπούλου. Μου έδωσε οδηγίες πώς να μιλήσω με τον Οίκο Τυφλών και να μου στείλουν έναν κατάλογο βιβλίων. Μ’ ένα τρανζιστοράκι θα μπορώ ν’ ακούω την ανάγνωση των βιβλίων. Από Stephen King, αστυνομικά και Αρλεκιν, μέχρι “Αδερφούς Καραμαζόφ”».

Απομονωμένη

Η μεγάλη ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια μένει απομονωμένη στο σπίτι της στην Παιανία έχοντας στο πλευρό της την πολυαγαπημένη της οικιακή βοηθό Λαμάρα. Πριν από μερικά χρόνια τα κινητικά προβλήματα την ανάγκασαν να βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, δείχνοντας ωστόσο μεγάλη θέληση για να βρίσκεται στη ζωή. Η ίδια μάλιστα στις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις που κάνει κατά καιρούς πάνω στο αναπηρικό αμαξίδιο έχει πει ότι θέλει να δείξει πως η ελπίδα για όλους πεθαίνει τελευταία.

Ωστόσο η ίδια προέβη και σε άλλες αποκαλύψεις στην ίδια συνέντευξη. Όταν ο δημοσιογράφος τής αναφέρει ότι κάποτε η σπουδαία θιασσάρχισσα Καλή Καλό είχε χαστουκίσει τη Ρένα Βλαχοπούλου, η Μαίρη Χρονοπούλου, αντέδρασε και προέβη στις δικές της αποκαλύψεις για το ποιον είχε χαστουκίσει: «Δεν ήταν ποτέ για χαστούκι η Ρένα, η Ρηνούλα! Ήταν τόσο καλό παιδί. Εγώ είχα χειροδικήσει στον Θόδωρο Αγγελόπουλο, όταν μου είχε κάνει μια τεράστια αδικία στους “Κυνηγούς”. Το χρειαζόταν! Βγήκα απ’ το δωμάτιό μου, στον πάνω όροφο, στις Κάννες και τσίριζα σαν Κατίνα: “Αγγελόπουλε! Ελα απάνω τώρα!” Και ανέβηκε και εγένετο στο δωμάτιό μου της κακομοίρας! Στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο αδερφός του μαζί μ’ έναν νεαρό, τον ανιψιό της Μαρίκας Καψή, και τους άκουσα να λένε: “Μα δεν θα της απαντήσει; Δεν θα της δώσει κι αυτός κάνα χαστούκι;” Τίποτα αυτός».

Και συμπλήρωσε πάνω στο συγκεκριμένο περιστατικό: «Είχαμε μεγάλη αγάπη μεταξύ μας όμως, αφού μ’ έπαιρνε σ’ όλες του τις ταινίες. Μετά απ’ αυτό δεν περίμενα να με ξαναπάρει δηλαδή. Δεν ξέρω, αλλά εγώ δεν υπήρξα υποτελής απέναντί του. Σε κανέναν δηλαδή δεν υπήρξα υποτελής μέχρι τώρα. Εν προκειμένω, όμως, είχα δίκιο. Έφταιγε ο Θόδωρος και το ήξερε» καταλήγει η μεγάλη ηθοποιός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...